I onda unesem obradivi deo po papirima koji je deo kao njiva,a livadu odbijam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve napišite kako i jeste i nema greške.I onda unesem obradivi deo po papirima koji je deo kao njiva,a livadu odbijam?
Samim tim postupkom ste napravili jedan veliki prekršaj (Dirali ste Prirodnu livadu, u Katastru piše livada a na vašem stanju je obradiva površina). Ako je evidentirate u vaš eRPG (Parcelu ne prijavljujte za subvencije ili u protivnom će te imati veliki problemPo stanju se i livada ore.
Trenutno nije dostupan servis Elektronskog Registra Poljoprivrednih Gazdinstava (eRPG) molimo vas probajte kasnije.Da li vam radi eagrar?
Kod mene posle prijave, izbaci: doslo je do greske, i nemam pristup njivama da menjam setvenu strukturu
Zato sam i pitao. Ceo taj potes su neke livade papiroloski a obradjuje se decenijama.Samim tim postupkom ste napravili jedan veliki prekršaj (Dirali ste Prirodnu livadu, u Katastru piše livada a na vašem stanju je obradiva površina). Ako je evidentirate u vaš eRPG (Parcelu ne prijavljujte za subvencije ili u protivnom će te imati veliki problem).
U prevodu tačno tako.Zato sam i pitao. Ceo taj potes su neke livade papiroloski a obradjuje se decenijama.
Znaci ipak je bolje da unesem samo deo koji je obradiva njiva, dok deo koji je livada ne unosim.
Niko vas ne sprečava da je unesete u vaš eRPG (Samo je nemojte prijavljivati za subvencije).
Kod tasta se pojavila posle 10 dana od potpisivanja ugovora.Koliko je potrebno da se pojavi drzavna parcela u eagraru od dana kada je izlicitirana?
Naravno da dobijate i za te parcele (Koje su na Verifikaciji) subvencije.samo da potvrdim:
ako sad dodam nove parcele koje su pod zakupom, da li i za njih dobijam subvencije?
odmah su vidljive u ePodsticaji i mogu da ih prijavim za subvencije?
jasno mi je da moze da se podnese zahtev za parcele koje nisu verifikovane,
ali da li je vazno kada su dodate, pre pocetka ili mogu i tokom trajanja javnog poziva?
hvala!
baš sada kada je svima potrebno da sajt bude dostupanTrenutno nije dostupan servis Elektronskog Registra Poljoprivrednih Gazdinstava (eRPG) molimo vas probajte kasnije.