Taman da se uplati prvo tromesečje poreza, penzijskog i zdravstvenog osiguranja, da se napuni budžet i eto para za subvencije.Rok za uplatu je produžen do utorka pa eto ko nije stigao do 15 og da uplati ima priliku. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
porez na imovinu preko sajta lokalne poreske uprave, a odvodnjavanje preko voda vojvodineKako može da se proveri dug za porez i odvodnjavanje?
Zaduženje je leglo u petak, 14.02.Pomereno ali izgleda samo u medijima, kod mene i supruge vec kamata par dinara.![]()
Pre 2-3-4 dana kada smo proveravali nismo imali kamate i duga.
Odete u veterinarsku stanicu i kažete vaš BPG pa zatim odjavite taj HID broj.Mozda je pisano ali nisam video, kako se zivotinje skidaju sa stanja. Ocigledno kada veterinar postavi mindjuse svinjama skoci stanje, kako odjaviti sada?
https://lpa.gov.rs/jisportal/homepageKako može da se proveri dug za porez i odvodnjavanje?
Poštovani Srdjane ,Ako je sve ostalo isto (Nema nikakve promene) odradite promenu setvene strukture, obnovite gazdinstvo i čekate javni poziv.
Ako je sve ostalo isto (Nema nikakve promene) odradite promenu setvene strukture, obnovite gazdinstvo i čekate javni poziv.
[/QUOTSrđane jel bitan redosled, šta prvo uraditi obnovu ili promenu strukture setve
Na parceli od 58ha ima 10 vlasnika i drzava 4 hektara koje se izdaje svake godine, ja obradjujem 8ha od 2 vlasnika koji nemaju gazdinstava od jednog sam ubacio pre a od drugog sam pokusao sada i nema dovoljno slobodne površine, imam brojeve gazdinstava koji su prijavljeni na toj povrsini, kako da proverim ko je napravio problem?
Čim vam se parcele odobre (verifikuju) možete da ubacite biljne kulture.Poštovani Srdjane ,
Da li mogu da se dodaju sada neke nove parcele i odma odradi kultura?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Probaj prvo da smanjiš svoju površinu ,nemoj u metar smanji 10 ak m2 možda je neko zaukriživao.Ali mislim da je slučaj što je kolega Zoki naveo.Na parceli od 58ha ima 10 vlasnika i drzava 4 hektara koje se izdaje svake godine, ja obradjujem 8ha od 2 vlasnika koji nemaju gazdinstava od jednog sam ubacio pre a od drugog sam pokusao sada i nema dovoljno slobodne površine, imam brojeve gazdinstava koji su prijavljeni na toj povrsini, kako da proverim ko je napravio problem?
Recite vlasniku da pozove 0800106107 i neka izdiktira Brojeve Poljoprivrednih Gazdinstava.Zovi e agrar i objasni im sve. Sigurno je situacija kao kod mene. Neko ko je imao u gazdinstvu nekad zemlju nije izbacio a izdao drugom a taj drugi je ubacio. Prihvatilo mu je zato sto je bilo slobodne zemlje u toj parceli. I sad za tebe nema mesta…. Isti slucaj sam imao.
Sent from my iPhone using Tapatalk