Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brate što komplikuješ? Napiši ono što se trenutno nalazi na parceli. Kad nešto poseješ onda promeni...Kako se u eAgraru racuna proizvodna godina? Da li je psenica posejana 2024 u toj godini ili u 2025? Ako ja prijavim parcele sad uz obnovu, koje planiram da na jesen posejem psenicom, da li sam u prekrsaju?
Pises sta sejes sezona 2024/25, sezona 2024 jesen i prolece 2025...Kako se u eAgraru racuna proizvodna godina? Da li je psenica posejana 2024 u toj godini ili u 2025? Ako ja prijavim parcele sad uz obnovu, koje planiram da na jesen posejem psenicom, da li sam u prekrsaju?
Setvenu strukturu menjate kada podnesete zahtev za podsticaje ili kada posejete nešto.Kako se u eAgraru racuna proizvodna godina? Da li je psenica posejana 2024 u toj godini ili u 2025? Ako ja prijavim parcele sad uz obnovu, koje planiram da na jesen posejem psenicom, da li sam u prekrsaju?
Kod nekog je normalno (Ide se na izmeni biljnu kulturu).Kada radite promenu setvene strukture treba da se brise biljna kultura komplet sa svim podacima? Ja pokusavam da promenim samo kulturu i stalno mi ostavi staru kulturu.
Može naravno (Niste trebali ovo da napišete pošto već imamo Otvorenu Konverzaciju u PP 20 Januar 2025. Problem je bio oko ženinog eID naloga).Srđan 01. Da li mogu da vam posaljem upitnik na pp?
Odgovorio sam vamA kako da popune Ugovor o ustupanju? Piše broj parcele, površina...
Kako se popunjava kada si vlasnik 1/2?
Piše se pola površine, ili nekako drukčije?
Ove godine novo pravilo,bavezan sertifikat za kupovinu hemije
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ja juče predao zahtev za obuku,3310 din.
Kako ce kupovati obicni gradjani hemiju, npr onome kome treba litar totala da isprska korov, zastiti travnjak od korova, ko ima jednu vocku u dvoristu ili za bastu?Ove godine novo pravilo,bavezan sertifikat za kupovinu hemije
Sent from my 2107113SG using Tapatalk