E-Agrar

Kad hocu da izbrisem parcelu, idem u izmeni parcelu, izbrisi parcelu i to je to ??

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Kako se u eAgraru racuna proizvodna godina? Da li je psenica posejana 2024 u toj godini ili u 2025? Ako ja prijavim parcele sad uz obnovu, koje planiram da na jesen posejem psenicom, da li sam u prekrsaju?

Kako se u eAgraru racuna proizvodna godina? Da li je psenica posejana 2024 u toj godini ili u 2025? Ako ja prijavim parcele sad uz obnovu, koje planiram da na jesen posejem psenicom, da li sam u prekrsaju?
Brate što komplikuješ? Napiši ono što se trenutno nalazi na parceli. Kad nešto poseješ onda promeni...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Setvenu strukturu menjate kada podnesete zahtev za podsticaje ili kada posejete nešto.
Kada radite promenu setvene strukture treba da se brise biljna kultura komplet sa svim podacima? Ja pokusavam da promenim samo kulturu i stalno mi ostavi staru kulturu.
Kod nekog je normalno (Ide se na izmeni biljnu kulturu).

Kod nekog se pojavi greška (Onda se obriše biljna kultura pa se doda ponovo).

Inače novina je kada danas promenite biljnu kultura i onda uzmete izvod setvena struktura pisaće vam koja je bila kultura i koja je sada promenjena (Kada promenite datum pisaće vam samo nova kultura bez one stare).
Srđan 01. Da li mogu da vam posaljem upitnik na pp?
Može naravno (Niste trebali ovo da napišete pošto već imamo Otvorenu Konverzaciju u PP 20 Januar 2025. Problem je bio oko ženinog eID naloga).
A kako da popune Ugovor o ustupanju? Piše broj parcele, površina...
Kako se popunjava kada si vlasnik 1/2?
Piše se pola površine, ili nekako drukčije?
Odgovorio sam vam 🙂

Ove godine novo pravilo,bavezan sertifikat za kupovinu hemije
fc33c68067865b1ffeaf660d3cc7dc7c.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ove godine novo pravilo,bavezan sertifikat za kupovinu hemije
fc33c68067865b1ffeaf660d3cc7dc7c.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ja juče predao zahtev za obuku,3310 din.

A od kada kreće zabrana kupovine hemjskih sredstava za poloprivredu? Po ovome PSSS će tek da organizuje obuku a na osnovu dovoljno prijavljenih kandidata.

Ljudi ne znam što se ljutite i čudite na ovde postavljena pitanja. Kao da vi sve zante. Lepo sam postavio pitanje. Kod mene prošle godine parcela prijavljena je prijavljena kao prirodna livada. Hoću ove godine da je malo sređujem (obale i suzbijanje korova totalima uz neke obrade) i da na jesen posejem pšenicu. Ako ove godine, prilikom obnove gazdinstva, izmenim na toj parceli da nije više prirodna livada već pšenica, da li sam u problemu? Ili ako sam ovde neke shvatio da ništa ne menjam već da ostavim pa da onda prilikom obnove 2026 stavim da je pšenica?

Nazad
Vrh