radashin
Član
A kako da popune Ugovor o ustupanju? Piše broj parcele, površina...Da sada nema greške .
Kako se popunjava kada si vlasnik 1/2?
Piše se pola površine, ili nekako drukčije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako da popune Ugovor o ustupanju? Piše broj parcele, površina...Da sada nema greške .
A kako da popune Ugovor o ustupanju? Piše broj parcele, površina...
Kako se popunjava kada si vlasnik 1/2?
Piše se pola površine, ili nekako drukčije?
Evo ugovoraSrđan sigurno bolje zna ali pretpostavljam da se od podataka piše 1.Katastarska opština, 2.broj parcele, 3.površina parcele, 4.površina udela u parceli ili samo Udeo u parceli.
I ja sam takav ugovor pravio ali nisam imao slučaj da pravim samo za pola parcele. Zato bolje Srđan da pomogne da li može ovakav ugovor da se iskoristi ili na sve ovo da se dodaje u produžetku udeo___ha____ar____m2. Ja lično bi možda prekucao ugovor i dodao udeo u parceli ali bi se prvo raspitao kako je najbolje.Evo ugovora
Ja imam sličan slučaj. Na polovini sam vlasnik, a druga polovina ne može da se registruje. I upisao sam ukupnu površinu, a u delu površina koja se obrađuje, sam upisao polovinu od ukupne površine. I prihvaćeno je bez problema.I ja sam takav ugovor pravio ali nisam imao slučaj da pravim samo za pola parcele. Zato bolje Srđan da pomogne da li može ovakav ugovor da se iskoristi ili na sve ovo da se dodaje u produžetku udeo___ha____ar____m2. Ja lično bi možda prekucao ugovor i dodao udeo u parceli ali bi se prvo raspitao kako je najbolje.
Imao tu situaciju u komšijinom gazdinstvu, rešio tako što sam obrisao kultru za tu parcelu pa dodao novu i prošlo je bez problema.Da li neko ima situaciju da ne može da promeni kulturu na parceli koja je upisana kao vlasništvo van katastra?
Setvenu strukturu menjaš kada podnosiš zahtev za podsticaje ili kada poseješ nešto.Да питам...
Ја се данас улоговао у еАграр и буквално једним кликом обновио статус свог газдинства. Да л' сам у овом моменту требало (боље да кажем морао или и могао) да урадим још нешто? (До) Када треба да се пријави сетвена структура за предстојећу сезону?
Ne mora odma, može posle verifikacije. Bitno je da je upisana kultura koja se nalazi na njivi tako da njih možeš da upišeš prilikom predavanja zahteva za podsticaje ili kako se bude menjalo stvarno stanje na njivama.Da li biljnu kulturu dodavam nakon verifikacije nove parcele ili bih trebao odmah i nju da upišem?