Telefon je na automatskom režimuProveri telefon. Vreme na telefonu (sat) treba da je podešeno na automatski režim, ne ručni. Prvo to proveri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Telefon je na automatskom režimuProveri telefon. Vreme na telefonu (sat) treba da je podešeno na automatski režim, ne ručni. Prvo to proveri.
Ako svake godine placas istu cenu onda je to najbolje. Ja sam kod mene stavio bez cene, ali.je navedeno da se cena odredjuje na pocetku agroekonomske godine. Jer svake.godine je druga cena.Da li je dobro (pametno) pisati cenu zakupa u ugovor o zakupu zemlje ?
mislim da postoji opcija u ERPG-u,brisanje poljoprivrednog gazdinstvaTo i mene zanima, jel ja sam brišem gazdinstvo ili će oni kad skinem sve parcele sa njega
Vlasnik mora da oslobodi (Obriše) parcele sa svog eRPG-a.Kada prijavljujemo zemlju u svoje gazdinstvo koju smo uzeli u zakup,a zemlja se nalazi u gazdinstvu vlasnika zemlje je potrebno da vlasnik prvo izbrise parcele iz svog gazdinstva ili je dovoljno samo da mi prijavimo parcele kako bi ih registrovali?
Sačekajte 15-ti Oktobar ako vlasnik (Naslednik) baš ne želi da obnovi ugovor imaćete opciju za takve parcele (Uz naravno ugovor koji će se isto overavati). Ali opet sačekajte Javni poziv pa će tamo biti detaljno obljašnjeno.Imam neke parcele gde je istekao ugovor u maju mesecu. Ne mogu da obnovim ugovor jer ima vise vlasnika i nisu u zemlji. Parcele se i dalje vode u gazdinstvu. Sta da radum sa njima, da ih brisem ili da istavim? Ako ih obrisem mogao bih da ih prijavim sad na ovaj konkurs 15 oktobra. Ako ih ostavim ne verujem da cu dobiti subvencije sledece godine jer je istekao ugovor. Sta raditi, ako neko ima neki savet?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Gazdinstvo odlazi u Pasivni status.Sta ce biti ako se brisu sve parcele sa gazdinstva (covek ne radi vise poljop) ?
Za Brisanje gazdinstva se mora podneti zahtev.To i mene zanima, jel ja sam brišem gazdinstvo ili će oni kad skinem sve parcele sa njega
On jednostavno može da preuzme staro gazdinstvo (Nema potrebe da ga briše) ili da pravi novo (Po ovome će morati pošto je zahtev za brisanje već podnet a to ne može da se opozove).Sta se desava kada gazdinstvo ode u pasivni status jer je izbrisana sva zemlja sa gazdinstva? Da li ima nekih posledica za nosioca gazdinstva?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока