Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U radu znači greška?Nema tu šta da prođe ili ne prođe (Aplicirani zahtev će se naći na ePodsticaji, ne aplicirani zahtev se neće naći na ePodsticaji)Status zahteva koji ima grešku piše U raduStatusi zahteva glase ovako
- Primljen
- Prihvaćen (Kroz par dana će biti poslato Rešenje u eSanduče, pa onda opet kroz par dana će biti omogućeno na ePodsticaji da se odreknete prava na žalbu)
- Poslat na isplatu
- Plaćen
- Izmenjen
- U radu
- Odustanak
- Odbijen (Ako nije dostavljeno sve što je potrebno do tog i tog datuma). Bilo je i takvih slučajeva sa 7 i 8
Prvi zahtev je za 2023. drugi ili treći je za 2024.
- Idite na epodsticaji
- Kliknite na Podneti Zahtevi
- Po pravilu treba da vam piše 2 ili 3 (Sve zavisi koliko ste aplicirali za željene javne pozive).
U radu znači greška?
Tako je kod mene. Da ih zovem?
(Skrolujte dok ne dođete do Budimo u kontaktu, u tekstu poruke napišite BPG, JMBG i vaš broj mobilnog telefona).
imao sam slucaj da su u zahtevu postavili sta treba ispraviti i uokvirili ga crvenim linijama.U pitanju je bilo nesto na parcelama da se ispraviU radu znači greška?
Tako je kod mene. Da ih zovem?
Koliko je tačno poklapanje katastarske međe i satelitskog snimka na Geosrbija aplikaciji?
Npr, razlika između Geosrbija i Agrosens mapa u mojim njivama je i do 3-4 metara u pravcu jugozapad-severoistok. Po stanju na terenu mislim da Agrosens greši, ali nisam siguran. Trebalo bi da znamo i zbog eventualnog izvođenja geometra.
Evo primera jedne njive. Međe nisu pomerane godinama.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Da razlikuju se.@Srđan01 OK, znači razlikuju se snimci iz plaćene verzije Biosens u odnosu na Agrosens u pogledu tačnosti katastarskih međa. Agrosens trenutno neupotrebljiv za međe, Geosrbija makar približno pokazuje.
Nije ovo moja parcela 733 u vašem postu, površina moje je 57 a, druga je kat. opština, trenutno je kukuruz...
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Daćete mi kontakt podatke u Privatnoj poruci pa ću videti šta se dešava oko eUprava naloga.Kolege, imam problem, izgleda da mi E sanduče ne funkcioniše. Na mail adresu dobijam obaveštenja da su mi dokumenta poslata u E sanduče, a kad otvorim tamo nema ništa. Zadnje sam dobio još 16 aprila rešenja o usvajanju i od onda ništa. Više puta sam slao zahteve za izvode iz E agrara, ali nikad ništa ne stiže. Molio bih, ako je neko imao slican problem za savet ili uputstvo kako to rešiti