Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opusti se. Nema od toga ništa ove godine.Do kad je rok za prijavu na e agrar?
@savosi
Naravno da su zeznuli prvi put sa PIN kodom, to nije prvi takav slučaj.
Moj savet je da aktiviraš sertifkat u klaudu i da koristiš aplikaciju Consent ID za prijavu, po meni je mnogo komfornije ne moraš da stavljaš svaki čas Ličnu kartu u čitač. Ja imam sve sertifkate ali od kada je moguće koristiti sertifikat u klaudu za eUpravu samo njega koristim čekam da se omogući još pristup na ePoreze.
Јесте рекла је између осталог да иду и директна давања за биљну производњу ,само сад раде прерачунавања и калкулација и још не знају који ће бити тачан износ.Мислим да ће бити негде између 4 и 6 хиљада по ха а пошто су дали они црвену јесенас може лако да бидне и 5Juce je ministarka rekla da od danas do 24marta isplacuju subvencije za 2022godinu a da od 1 aprila krecu isplate subv. za tekucu 2023 godinu...nije napomenula koje subv.
Ako se zaista cekalo na ovaj e agrar subvencije ce biti verovatno negde na jesen