jolecompany
Član
Dodata kultura, i posle dva meseca stoji zuti krug sa "i"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aцо, да ли су БПГ унели зу систем тако што си им издиктирао или си требао да им предочиш неки папир на коме пише да је БПГ везан за твоје име?U februau sipao i prijavio BPG
Taj dopis ne radi vec treci dan, zvao ih juce, cekam vise od pola sata i kada sam dosao na red pustili ni slusalicuPiši onaj dopis " budimo u kontaktu" kako je Srđan objasnio i pošalji. Meni posle dva dana verifikovali.
Nema potrebe praviti ugovor sa clanovima gazdinstva. U slucaju dodavanja novih parcela clana gazdinstva takodje se ne pravi ugovor nego se potpisuje izjava/saglasnost.Treba li praviti ugovor sa majkom koja je clan gazdinstva i zemlja je upisana u gazdinstvo vec godinama kao vlasnistvo?
Obnova nema veze sa podnosenjem zahteva, obnova se moze uraditi odmah a zahtev za subvencije napraviti kasnije a pre kraja roka za prijavu. Moci ces da dodas parcelu kasnije od brata ako potpisete ugovor, moci ces i posle kraja februara da je dodas ali onda nece uci u zbir za subvencije za ovu godinu.Zahvaljujem za infomaciju... Ja sam ubacio 5 parcela-zakup. Reku necu ništa ubacivati od kultre dok ne verifikuju.
A obnova gazdinstva jel ima neke veze sa tim? Mogu li da obnovim ili cekam da verifikuju?
Ako obnovim hoću li moći još da ubacim parcele? Imam brata u inostranstvu pa ako dodje do 29feb onda cu i sa njim da napravim ugovor za još dve parcele.
Trebalo bi da moze da se uradi izmena zahteva, lane je moglo.Treba mi info.prijavio sam subvencije i sada mi se nudi arenda dali jos uvek mogu prijaviti i to za subvencije?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ja im izdiktirao i oni ukucali. Očigledno da će svaki put tako morati, jer sam posle toga sipao bez diktiranja, samo dao agro karticu ali nije bilo povezano i nema tog računa u E-Agraru.Aцо, да ли су БПГ унели зу систем тако што си им издиктирао или си требао да им предочиш неки папир на коме пише да је БПГ везан за твоје име?
Ako imaš tu parcelu u E agraru, onda ideš na parcelu-priloge, ubaciš nov ugovor, promeniš datum i eventualni jmbg.Za parcele koje su mi bile u zakupu a ugovor istekao, napravio sam novi ugovor, jel idem na parcelu pa onda prilozi i da ubacim skenirani ugovor? ili se ponovo ubacuje kao novi zakup?
Ja sam kod drugara ubacio clana gazdinstva sa izjavom , verifikacija prosla za 3 dana. I juce ubacio parcele sve ok .Meni su u PSS rekli da se to ceka dugo i da je bolje za ovu godinu ubaciti sa overom kod notara jer pitanje da li ce se docekati ubacivanje clana i dodavanje sa izjavom clana.
Meni su prošle za 4-5 dana...Meni nije jasno,pre 17 decembra verifikacija parcela bez notara isla za 24h a sad sa notarom i po par nedelja treba da se ceka
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
moze ako ,do 29.02. verifikuju te parcele.Moras izmenuti zahtev za podsticaje.Treba mi info.prijavio sam subvencije i sada mi se nudi arenda dali jos uvek mogu prijaviti i to za subvencije?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
ako brises pa ponovo uvlacis parcele idu na verifikaciju. Ako ides na promenu datuma i prilozis dokumenta mislim da se nece pojaviti znak da su parcele na verifikaciji.Za parcele koje su mi bile u zakupu a ugovor istekao, napravio sam novi ugovor, jel idem na parcelu pa onda prilozi i da ubacim skenirani ugovor? ili se ponovo ubacuje kao novi zakup?
Da, samo sam izmenio datume i prilozio nove ugovore. A novi zakupi su mi na verifikaciji sa onim zutim iako brises pa ponovo uvlacis parcele idu na verifikaciju. Ako ides na promenu datuma i prilozis dokumenta mislim da se nece pojaviti znak da su parcele na verifikaciji.