na ostalom delu su gradjevineTrebalo bi " unesi kulturu" da radi. Dakle unosiš još kultura pored voća....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na ostalom delu su gradjevineTrebalo bi " unesi kulturu" da radi. Dakle unosiš još kultura pored voća....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
kako si ovo uradio?Ali može da se izmeni to polje. https://ibb.co/RTNgMyy
Vidiš?
Površina parcele je 7174m2 ali sam od nje odsekao jedan deo za put, dvorište itd i tu novu površinu 5394m2 upisao. Sada se parcela vodi da je 5394m2 obradive površine i na kraju, zbir obradive i površine pod kulturom je isti. A ovo što sam odsekao se nigde ne pojavljuje. A da sam prilikom popunjavanja tj unošenja biljne kulture za ti njivu uneo manju površinu ostalo bi upitno šta je sa ostatkom, a ni zbirna cifra (kada se pogleda na kraju čega koliko imaš u gazdinstvu) ne bi bila jednaka.
Meni letos trazio covek njivu sto sam radio dosta godina 300 evra unapred i njegove Subvencije, za 5 kj u komadu pored mene. Ladno sam.odustao i nije mi zao ni jednog trenutka. Luda kuca...Kod nas recimo daju zemlju u zakup al oni hoce da i dalje ostanu u e agraru i da uzimaju subvencije, jbg 35000 po ha pa plus arenda 200 do 250 e po kj, veca zarada nego sto ti radis zemlju a on ne radi nista,i i jos ne možes ni da osiguras. Ovo ludara nevidjena
Prijaviće to neko pa će da se češu i gde ne svrbi i gazde od zemlje i oni što će da je rade. U e agrar će sve da se prijavljuje pod krivičnom odgovornošću, pa gospodo draga izvolte lažite ako smete.....Kod nas recimo daju zemlju u zakup al oni hoce da i dalje ostanu u e agraru i da uzimaju subvencije, jbg 35000 po ha pa plus arenda 200 do 250 e po kj, veca zarada nego sto ti radis zemlju a on ne radi nista,i i jos ne možes ni da osiguras. Ovo ludara nevidjena
Objasniću kasnije. Ništa komplikovano ako si vlasnik parcele, a nije problem ni ako ti je zemlja od člana gazdinstva. Juče mi je delovalo da izjava koju mora član da popuni nije dobra i da to ne može tako ali igleda da to tako treba, tj nisam bio u pravu, i danas sam promenio još jednu parcelu bez po muke.kako si ovo uradio?
Svima lepo rekao, moje subvencije ko hoće hoće ko neće slobodan je, niko nije odustao, bolje džaba ležati nego raditi.Kod nas recimo daju zemlju u zakup al oni hoce da i dalje ostanu u e agraru i da uzimaju subvencije, jbg 35000 po ha pa plus arenda 200 do 250 e po kj, veca zarada nego sto ti radis zemlju a on ne radi nista,i i jos ne možes ni da osiguras. Ovo ludara nevidjena
А како ће правдати рачуне и промет преко жр.рачуна? Онај који им да робу и рачуне њега треба удавити у чаши воде.Kod nas recimo daju zemlju u zakup al oni hoce da i dalje ostanu u e agraru i da uzimaju subvencije, jbg 35000 po ha pa plus arenda 200 do 250 e po kj, veca zarada nego sto ti radis zemlju a on ne radi nista,i i jos ne možes ni da osiguras. Ovo ludara nevidjena
Како изгледа та изјава да ли је у писаном или електронском формату?Objasniću kasnije. Ništa komplikovano ako si vlasnik parcele, a nije problem ni ako ti je zemlja od člana gazdinstva. Juče mi je delovalo da izjava koju mora član da popuni nije dobra i da to ne može tako ali igleda da to tako treba, tj nisam bio u pravu, i danas sam promenio još jednu parcelu bez po muke.
to je prilog 5 ,u papirima za registraciju gazdinstva,i moze se naci https://www.ekoagrar.org/sites/defa...traciju-i-obnovu-registracije-gazdinstva-.pdfTu izjavu sam ja prilagao kad sam dodavao neke parcele clana za necije gazdinstvo i znam da je proslo verifikaciju ali ne znam gde bese mkze da se nadje ta izjava.
Ma kapiram vec si pisao to ali rekoh da sam radio umanjenje tako prosle godine i u zbiru povrsina za subvencije je usla samo povrsina pod kulturom a ne ono sto je zavedeno kao ukupna obradiva povrsina na parceli.
Ima i takvih.А како ће правдати рачуне и промет преко жр.рачуна? Онај који им да робу и рачуне њега треба удавити у чаши воде.
Kad si predao?Ima i takvih.
Danas sam dobio sms za aktivaciju agro kartice na zenino gazdinstvo. Aktivirao aplikaciju pa mogu da krenem da kupujem gorivo....
Мислим да ће од пролећа инспекције имати пуне руке посла. Каже ми један пољопривредник код њих у селу већ има 1700 пријава за те зајебанције са субвенцијама. Има удба да ради пуном паром.Ima i takvih.
Danas sam dobio sms za aktivaciju agro kartice na zenino gazdinstvo. Aktivirao aplikaciju pa mogu da krenem da kupujem gorivo....
Pa kako da im da racun, jedino ako ga kupi za kes, ovako na zaduženje ako uzme mora da pise na njega, pa da iznosi robu u na njega, ma odma u dzubaju sa takvima, i paprene kazne pa da vidis da li bi se opametili.А како ће правдати рачуне и промет преко жр.рачуна? Онај који им да робу и рачуне њега треба удавити у чаши воде.
Ма да каже ми човек сви полудели. Сада да ли је то договор између закупаца ти пријави мог ја ћу твог закуподавца да узимају аренду и субвенције.Kakvih prijava? Jedni druge prijavili?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Krajem oktobra na Nis pumpi u kovacici...Kad si predao?
kako si ovo uradio?