Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz pravilnika proizilazi da sme. Ako ste mu dali zemlju u zakup kao SIN DOO onda ne sme. A ako kao fizičko lice onda sme.Ja u pdv dao ćaletu zemlju u zakup! Jel sme?
Ista adresa
Meni nema opcije da brišem, samo da dopunim podatke tj novi prilog.Ona parcela koja nije prihvacena na e-agrar jer fali overen ugovor sta da radim? Jel da brisem ili da ostavim?
Nazalost trenutno nije izvodljivo.Da obrišeš pa da overiš ugovor pa da ubaciš opet.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
I ja imam isti problem samo nisam slikao da je ugovor overen iza i nemam sad opciju da mogu da dodam overen ugovor ili izbrišem parcelu pa da je ponovo upišem.Ona parcela koja nije prihvacena na e-agrar jer fali overen ugovor sta da radim? Jel da brisem ili da ostavim?
Kako nemas?I ja imam isti problem samo nisam slikao da je ugovor overen iza i nemam sad opciju da mogu da dodam overen ugovor ili izbrišem parcelu pa da je ponovo upišem.
Pise ti nesto u zutom i crvenom?Kad otvorim tu parcelu nema opcija za brisanje ili dopunu a ni oni prilozi nema gde možeš videti šta si od dokumentacije poslao.
Mislim da to nece moci tako. Deo parcele koji se ne obradjuje treba da se izuzme iz parcele. Ja sam sa svojih parcela skinuo 35ari, i nisam upisao nista. Sad mi stoji upisano 35ari bez kulture na e-agrar, pored onoga koliko mi je setvena struktura.Sve sto je zakorovljeno,po koje drvo,zbunje ,travuljina ,samo ugari.