DraleTD
Član
Ја сам поднео захтев у Е-сандуче за потврду о активном статусу газдинства, после сат времена су ми послали потврду да је активно. Да ли је то довољно да би се е-сандуче активирало?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvanicno nam jos danas vazi stari racun sa pozivom 330 ako sam dobro razumeoIsto pitanje i ja imam....
Pa da...pretpostavljam da bi trebali onda danas promeniti račun,ako do sada nije nista leglo na stari onda neće ni leći.Jedino sto i ovaj novi račun u rajfajzen nece biti aktivan do 3 maja.....Zvanicno nam jos danas vazi stari racun sa pozivom 330 ako sam dobro razumeo
Da dovoljno je (Tako će ostati aktivno eSanduče).Ја сам поднео захтев у Е-сандуче за потврду о активном статусу газдинства, после сат времена су ми послали потврду да је активно. Да ли је то довољно да би се е-сандуче активирало?
Dodajte obe strane.Dobio sam 2 papira u banci, koji stranu treba uslikati? Drugu na kojoj je tabela sa starim i novim računom?
Ostavite samo prve dve (Druge dve obrišite).Ja sam sliko oba i poslao, greskom poslao 4 slike oba papira po dva puta
Čim vam istekne onda promenite (Slobodno možete i sada ili možete u 00:00).Zvanicno nam jos danas vazi stari racun sa pozivom 330 ako sam dobro razumeo
Sve zavisi koliko ima zahteva (Ali ne traje duže od 3 dana).Provera vlasništva racuna u toku
Petre koliko to traje
Proćiće vam što da nećeHvala na odgovoru.
U slučaju da ne pređe vlasništvo na naslednike u skorijem periodu
Proćiće proveru ali proces verifikacije će biti malo duži (Najpametnije je da stavite u Zakup Ustupanje pa kada prođe određeni period automatski prelazi u Vlasništvo pošto ste dostavili rešenje sa ostavinske).Da li mogu da napravim ugovor sa naslednicima i priložim rešenje sa ostavinske ali da zemlju ubacim kao Zemljište u svojini nosioca koje nije uređeno u Katastru?
Da li bi to prošlo proveru?