Dodali ste ugovor gde piše sve (Ali promenite kada kažete da vam još uvek važi stari).Sad vidim da sam napravio gresku,
Novi broj racuna ce vaziti tek od 19.6. kako pise u dopisu, sta raditi?
Da promenim opet u stari broj racuna?
Srdačan pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodali ste ugovor gde piše sve (Ali promenite kada kažete da vam još uvek važi stari).Sad vidim da sam napravio gresku,
Novi broj racuna ce vaziti tek od 19.6. kako pise u dopisu, sta raditi?
Da promenim opet u stari broj racuna?
Ajao gospodine @D.i M.e pa zašto ste čekali do sada (A pritom ste znali za tu informaciju da svekrva nema upisan JMBG u Katastru) sada zakažite termin preko eZakazivanje do sada bi gospođa (Svekrva) mogla da napravi na svoje ima Poljoprivredno gazdinstvo i da dobije svoj BPG (Parcele bi automatski prešla na nju pa ona ako nekom želi da da na Zakup Ustupanje to bi bilo rešeno).
Poštovanje gospodine @goranpejcic platforma ePodsticaji je tada bila na održavanju (Kratko vreme) a sada radi normalno. Ako i dalje imate problem pređite na drugi Internet pregledač (FireFox, Opera), ugasite AdBlocker (Blokator reklama), pređite sa računara na telefon ili obrnuto.Pokusao malopre da udjem u E podsticaje, samo bela stranica.
Kako je kod vas ?
E agrar otvara.
Ja kad imam problem, pređem kod komšinice na kafu, i problem rešen.... Ako i dalje imate problem pređite na drugi Internet pregledač (FireFox, Opera), ugasite AdBlocker (Blokator reklama), pređite sa računara na telefon ili obrnuto.
Srdačan pozdrav.
Поштовање господине @LolePetre jel bih moglo na kanalu ministarstva na jutjubu,da objavite kako se podnosi zahtev za tov svinja? Znacilo bi,ko radi sam od kuce,da se ne cima po pss stanicama.

Samo da podsetim na jedan drski odgovor virtuelnog Petra Petrovica da ako nam se ne svidja njihova pomoc oni mogu i da se povuku sa foruma. Sad se zbog njih povlace posteni ljudi.Jedina bitna stvar u vezi e-agrara je to da od njegovog uvođenja nijedan poljoprivrednik nije dobio ništa. Ulazimo u maj setva se završava bez i jednog dinara pomoći države posle najsušnije i najgore godine od kada se bavimo ovim poslom. Umesto pomoći igramo se sa sandučićima i el.sertifikatima kao mala deca. O gubljenju vremena i novca po katastrima, polj.stanicama, trezorima da ni ne govorimo. Kada bih mogao da biram na koji način da unazadim i osakatim poljoprivrednike odabrao bih upravo ovo što se trenutno dešava. Nikada nisam ni očekivao istinsku pomoć države ali ovakvo lomljenje nogu nisam mogao ni da naslutim. Neću se više javljati na ovoj temi verovatno ni na ovom forumu stoga želim svima mnogo sreće u proizvodnoj godini i neka nam je Bog u pomoći pošto samo on može da nam pomogne.
Iskreno nam je žao ako je bilo nekih nesuglasica, problema oko platforme eAgrar, dodatnih troškova (Sve će biti ispravljeno na današnji dan >Od 12:00 pa na dalje<).Jedina bitna stvar u vezi e-agrara je to da od njegovog uvođenja nijedan poljoprivrednik nije dobio ništa. Ulazimo u maj setva se završava bez i jednog dinara pomoći države posle najsušnije i najgore godine od kada se bavimo ovim poslom. Umesto pomoći igramo se sa sandučićima i el.sertifikatima kao mala deca. O gubljenju vremena i novca po katastrima, polj.stanicama, trezorima da ni ne govorimo. Kada bih mogao da biram na koji način da unazadim i osakatim poljoprivrednike odabrao bih upravo ovo što se trenutno dešava. Nikada nisam ni očekivao istinsku pomoć države ali ovakvo lomljenje nogu nisam mogao ni da naslutim. Neću se više javljati na ovoj temi verovatno ni na ovom forumu stoga želim svima mnogo sreće u proizvodnoj godini i neka nam je Bog u pomoći pošto samo on može da nam pomogne.
Subvencija za Biljnu Proizvodnju traje do 31. MajaDo kog datuma je moguća obnova gazdinstva i podnošenje zahteva za subvencije za biljnu proizvodnju? Ne znam da li sam dobro pohvatao da je to do 31. maja?
Ako su vam naša pisana uputstva teška (Što smatramo da nisu) kolege iz Poljoprivredne Savetodavne i Stručne Službe će vam rešiti bilo koji problem pa čak i podneti zahtev za određenu Subvenciju na platformi epodsticaji.eagrar.gov.rsPetre ja ne mogu da verujem da se toliko zakomplikovalo. ZAR VI U MINISTARSTVU MISLITE DA SMO MI SPOSOBNI I OBUCENI DA SVE OVO PRATIMO?? Jel ste vi ono rekli da se sa par klikova prijavljuje i aplicira?????? Da li znate koliko ljudi misli da su nesto uradili, a ustvari su nesto brljali po telefinu????
Nije problem mi i možemo da se povučemo (I bili smo se povukli ali su nas ljudi molili da se vratimo pa smo to i učinili). Samo nam nađite post (Komentar) gde smo mi nekog vređali ili slično !?Samo da podsetim na jedan drski odgovor virtuelnog Petra Petrovica da ako nam se ne svidja njihova pomoc oni mogu i da se povuku sa foruma. Sad se zbog njih povlace posteni ljudi.
Pozovite 0800 106 107 i bićete među prvima.Petre niste mi odgovorili na post sta da radimo jer još nije povučena dokumentacija za gazdinstvo registrovano 16.03. 2023 god.. Ponavljam da imamo potvrdu o registraciji aktivnom statusu i strukturu setve. Dali se to nekom može poslati da se ubrza sam proces.