Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
udjes u dodaj parcelu nosioca gazdinstva,unosis katastarsku opstinu,i ispod u padajucem meniju broj katastarske parcele vidis sve brojeve pacela i uvozis jednu po jednu i one se pojavljuju uPomazem komsiji oko e agrara. Posto nije imao upisane mat. brojeve u katastru nisu se videle parcele pa je podneo zahtev za upis. Juce su mat. br. upisani, proverio u e katastru, ali se jos uvek ne vide parcele u e agraru. Koliko dana je potrebno, odnosno koliko cesto e agrar povlaci nove podatke iz katastra?
Petre ništa se ne dešava i dalje nije ubačen u sistem eAgrara BPG, može li neka mejl adresa kome se obratiti.Ako kežete da je dobio BPG kada ode na njegov eRPG-eAgrar sistem još nije povukao podatke strpite se (Mogli ste da sačekate da se omogući opcija Registracija novog gazdinstva na vaše ime >Sin je samo trebao da ode do pošte za eID parametre i onda se loguje na eRPG-eAgrar pa će biti njegovo ime i prezime bez BPG, zatim kada se omoguči opcija za registaciju klikne na to).
Pozovite da rešite to kod njih
Srdačan pozdrav.
- +381 11 30 20 100
+381 11 30 20 101
Petre ništa se ne dešava i dalje nije ubačen u sistem eAgrara BPG, može li neka mejl adresa kome se obratiti.
Ne dobija se ništa, zahtev možete da odštampate, a u e sanduče će Vam stići rešenje kada ga donesu.Još jednom pitanje na koje nisam dobio odgovor. Da li nakon uspešne obnove gazdinstva i podošenja zahteva za subvencije dobijam neki odgovor u eSanduče ili ne?
Poštovanje gospodine @dusanboss u eSanduče dobijate rešenje koje je potpisao direktor iz Uprave za Agrarna Plaćanja sa sadržajem da vam je isplaćena određena suma (Za tu i tu subvenciju koju ste podneli zahtev na ePodsticaji).Još jednom pitanje na koje nisam dobio odgovor. Da li nakon uspešne obnove gazdinstva i podošenja zahteva za subvencije dobijam neki odgovor u eSanduče ili ne?
Idite preko drugog pretraživača (edge, mozilla...) Preko GOOGLE CHROME ne radi od juče.Gospodo, da li i vama ne rade e-podsticaji?
Možete da korigujete (Da poništite zahtev) pa da onda ponovo podnesete s tim novim parcelama >I ako nisu verifikovane one će se naći na ePodsticaji< (Ali zašto biste to radili kada počinje u Ponedeljak isplata pa možda baš vi budete među prvima koji su dobili Subvencije). Naš predlog je da vi to lepo ostavite za sledeću godinu.Poštovani Petre,
uzgred da priupitam, kad se za desetak dana ova parcela i zvanično verifikuje, jel se može onaj zahtev za podsticaj, odrađen prošle nedelje, korigovati i uvećati površina zemlje sa subvenciju ili to tek za sledeću godinu?
Inače sam malo ćaskao, dok je operater proveravao moje podatke, sa tim gospodinom iz E -agrara i pitam za Petra, kaže mi da je to dobar čovek i da smo imali sreću što nam je on "zapao" na ovom forumu i da je mnogo stvari rešio bez našeg pozivanja info centra. Pitao ga i šta obično pije, kaže mi da nije neki velik ljubitelj pića.
U mojih nekoliko slučajeva sa neaktivnim i onemogućenim e-sandučetom, bilo je dovoljno da pošaljem e-mail na office@ite.gov.rs u 2 rečenice ih zamolim da aktiviraju pa posle dan dva radi.Ako neko ima problema sa esanducetom koje je neaktivno tj onemoguceno, treba da se ponisti kompletna njegova registracija na eupravi. To se uradi ocas posla ali ne mozete sami vec preko psss.
Kada se ponisti registracija, uradi se ponovna registracija, i sanduce postaje aktivno.
Ako vam neko izdaje nove parametre, time ne dobijate bas nista. Potrebna je deregistracija i nova registracija na eupravi.
p.s. Ovaj postupak nece uticati na sve sto ste do sada uradili na eagraru tj sve oko podataka i parcela. Sve ce biti netaknuto.
Ja imam taj problem i pre desetak dana sam poslao meil Eupravi, odgovorili su da budem srpljiv i da će rešiti problem. Juče im pisao ponovo i odgovorili su mi, rećeno je da poverim da li je sanduče aktivno, ako nije da im pošaljem podatke, JMBG, korisničko ime... i da će podaci biti prosleđeni kolegama nadležnim za Esanduče pa kada oni njima odgovore, meni će biti prosleđen odgovor. Još nema nikakvog odgovora. Bojim se da će, ukoliko se nešto ne promeni, mnogi ostati bez subvencija jer rokovi uveliko teku a mi smo nemoćni da išta uradimo.U mojih nekoliko slučajeva sa neaktivnim i onemogućenim e-sandučetom, bilo je dovoljno da pošaljem e-mail na office@ite.gov.rs u 2 rečenice ih zamolim da aktiviraju pa posle dan dva radi.