Jel dobio ko subvencije po Ha?Meni danas legle poslepodne vec,jesu brzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ja ni jedne sekunde nisam na tebe mislio, vec sam Petru skrenuo paznju da svi imamo problem oko ovog sanduceta.Bez veze komentar.Možda traje i 2 minuta ne znam ja sam radio 15 gazdinstava danas oni koji su prvi put aktivirali sanduče taman je tako palo nekoliko minuta dok sam radio drugo nisam gledao sat lupio sam 10 min.Samo prvi put da ti aktiviraš sanduče,posle ide ko puter.
Super su ga opravili.
Ni ja…Ja ne mogu ovo da rešim nikako. Ovo sa e sandučetom.
Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
posto se tvoj post odnosio na meneŠta sve ljudi pišu, moram sam sebe opet banovati mesec,dva sa foruma...Radio sam čoveku prijavu koji ima samo jednu parcelu od 24,6 ha. Šta je taj trebalo da uplati cepanje parcele da sebi smanji na 20 hektara...Dobro smo i živi...
Sto nebi mogli sve dobijati na mail da imamo sto manje dodira sa eupravom.Dosta smo dobili zahteva da imaju probleme sa eUprava (eSandučetom). Videćemo šta se dešava (Da li je do nas ili vas)
Srdačan pozdrav (Bićete obavešteni da li je do nas ili vas).
Evo sad mi se javio još jedan iz sela, čita forum i misli da mu skroz propala prijava, takođe ima samo jedna parcela od 70 ha, ne zna šta će a nisam mu radio ja obnovu na eAgraru...Pita kako je trebalo ovo da unese?posto se tvoj post odnosio na mene
da ponovim
postoji opcija da stikliras jednu po jednu parcelu,problem je sto treba racunati tacno sa arima i kvadratima do 20h pa i ako malo predje nije greda ali poslati tipa zahtev za 40h ili vise je ipak neozbiljno
jer ako neko ima 30 parcela zasto poslati sve ako mu je dovoljna polovina i da ima do 25h prijavljen zahtev
ovo sto si naveo imati u tabli 25h jednu parcelu je vise nego odlicno(verovatno najlaksa prijava koju si radio na E agraru)
moja i komsijina zemlja primera radi(kome sam radio e agrar takodje) je takoreci u 2 table,jedna pored druge,ukupno oko 15h a parcela imamo 8(ja tri,on 5 parcela)
svakako na zahtevu dole levo pise iznos u dinarima i kolicina hektara,pa kada se podnosi zahtev i kada se dodje do iznosa otprilike 200 000din,ne vidim razlog dodavati ostale parcele i ici do iznosa tipa preko pola miliona dinara kada to svakako nece isplatiti
eto nista negativno nisam mislio samo mi je nejasan podatak slati te zahteve sa toliko bespotrebnih parcela
A sta cemo sa repom?posto se tvoj post odnosio na mene
da ponovim
postoji opcija da stikliras jednu po jednu parcelu,problem je sto treba racunati tacno sa arima i kvadratima do 20h pa i ako malo predje nije greda ali poslati tipa zahtev za 40h ili vise je ipak neozbiljno
jer ako neko ima 30 parcela zasto poslati sve ako mu je dovoljna polovina i da ima do 25h prijavljen zahtev
ovo sto si naveo imati u tabli 25h jednu parcelu je vise nego odlicno(verovatno najlaksa prijava koju si radio na E agraru)
moja i komsijina zemlja primera radi(kome sam radio e agrar takodje) je takoreci u 2 table,jedna pored druge,ukupno oko 15h a parcela imamo 8(ja tri,on 5 parcela)
svakako na zahtevu dole levo pise iznos u dinarima i kolicina hektara,pa kada se podnosi zahtev i kada se dodje do iznosa otprilike 200 000din,ne vidim razlog dodavati ostale parcele i ici do iznosa tipa preko pola miliona dinara kada to svakako nece isplatiti
eto nista negativno nisam mislio samo mi je nejasan podatak slati te zahteve sa toliko bespotrebnih parcela
ma nece mu propastiEvo sad mi se javio još jedan iz sela, misli da mu skroz propala prijava, takođe ima samo jedna parcela od 70 ha, ne zna šta će a nisam mu radio ja obnovu na eAgraru...
Poljoprivredni proizvođač, kako se ističe, ima pravo na korišćenje finansijske podrške ako je celokupan ostvareni prinos šećerne repe na ugovorenim površinama isporučio proizvođačima šećera.A sta cemo sa repom?
Zasto da ne prijavim vise od 20ha kad nije ograniceno ( za repu )
I jel zna neko dali ce se i za repu morati posebno podnositi zahtev?
Hvala kolega, Mileta nas je požurivao da pređemo na drugo mesto a ja sam hteo malo da popričamo pošto me je zanimalo kakva je kod vas situacija obzirom na vašu zemlju i teže uslove obrade. Pozdrav i nadam se da ćemo se ponovo videti.Pozdrav za Radoslava. Sinoć nisam stigao da se pozdravim pošto ste samo ušli i izašli tamo kod nas u mesnoj zajednici....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока