geci
Član
Te parcele nece da ti stavi u epodsticaji
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja nisam dobio broj zahteva, ne znam zastoПоднет захтев може да се преуме у пдф формату
Popuni prazna polja u ličnim podacima. Nedostaje ti mesto, adresa i poštanski broj. Kada to popuniš onda izađi iz svega E uprava, E sanduče, E podsticaji sačekaj 10-ak minuta pa pokušaj ponovo kao što je i talianu napisao.Ja ne mogu ovo da rešim nikako. Ovo sa e sandučetom.
Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
Proveravao sam na taj način bar 20 puta bezuspešno. U e-sandučetu nemam ništa. Ali zato na e-podsticaii u statusu piše da je predmet pod brojem taj i taj primljen, I navedeno taćno vreme. Ne znam zašto treba to isto da se pojavljuje još na 100 mesta? Ja sam to skinšotovao za svakiUđi samo i izađi ,odjavi se ,sačekaj 5- 10 min,ponovo se uloguj, treba da radi
Ovo i mene interesujezna neko sta raditi,sta s povrsinama,parcelama koje su na proveri(verifikaciji) ?dal i njih uneti ili bez njih,ili sacekati pa onda zahtev podneti
Piše da je zahtev primljen ali nema broja, stoji crtica - ... isto u pdf nema broja predmetaPopuni prazna polja u ličnim podacima. Nedostaje ti mesto, adresa i poštanski broj. Kada to popuniš onda izađi iz svega E uprava, E sanduče, E podsticaji sačekaj 10-ak minuta pa pokušaj ponovo kao što je i talianu napisao.
Brale idi na početnu stranu, srednji kvadrat zelene boje su podneti zahtevi klik na njega i onda bi trebalo da vidiš broj predmeta, skineš u pdf-u......
oce,tamo su!al u strukturi sadasnjoj ih nemaTe parcele nece da ti stavi u epodsticaji