Druškan
Član
Da ponovim pitanje, sta se desava ako izbrisem neku parcelu? Posto mi prilikom brisanja piše da pazim, da ne bi otišlo gazdinstvo u pasivan status? Iz kog razloga, nisam ni obnovio gazdinstvo, niti se može podneti za subvencije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije se verovatno odjavio sa E upraveKod mog brata pri pokusaju da se prijavi na e agrar stalno mu trazi da potvrdi da nije robot...kad potvrdi izadje da je greska i da ponovo ucita stranicu...i onda opet ispocetka sa istim ishodom...
Jel ima neko taj problem
Jesi li uspeo,trebas obrisati i kes memoriju aplikacije kada se deinstalira i opet instalirati novu i onda uzmi novi kod i probaj ...Pre nedelju dana sam promenio mobilni telefon od tada ne mogu da udjem u e agrar stalno pojavljuje da je došlo do greške.
U pošti su mi rekli da obrišem aplikaciju i da je ponovo instaliram i da li mi novi kjuar kod ali ni tada ne može da se otvori.
Na po četku sam obnovio gazdinstvo negde 22.3. Ali sada ne mogu da otvorim da bih aplicirati za subvenciju.
Da li se menja ID broj ili ima neki drugi način?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Ja radim na racunaru sa consentom. Odem u mob aplikaciju, ukucam mail, na consentu potvrdim i odradjujem na racunaru.Po meni, neuporedivo je bolje da se radi sa ličnom kartom i računarom....
Uzo juče potvrde o aktivnom statusu gazdinstva za mene i ćaleta.
Par klika i odmah stiglo u sanduče E uprave. Da se samo ne kudi aplikacija