Lentic_98
Član
Pokusao sam i rucno da unesem kod i da skeniram al opet isto
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мрзим и ја, па ми ни одлазак до МУП-а и куповина читача картице не представљају проблем колико ми је мрско било шта што има везе са "Андроидом". А ако је законодавац одлучио да направи два начина да се то његово примени, онда је дужан да ми обезбеди истоветну функционалност било ког од та два начина. Шта ту серуцкају и праве дискриминацију, када је технички изводљиво да се добије иста функционалност на било којој платформи.Hteo sam ja preko pc-a prvo,ali ovde citam da preko mobilnog ima vise prednosti ,sad nzm ni sam koji nacin da odaberem .Mrzim telefon,ali ako bas moram ....
http://subvencije.rs/vesti/eagrar-korak-po-korak/
Ako ne uspes nista idi opet do mesta gde si uzeo parametre za aplikaciju pa pitaj njih, ili u neku PSS.. Morace neko to da ti resi..Od jutros mi izbacuje ovako...
Upravo na to drzava i racuna, mnogi ce da odustanu..Za subvencije po nekim programima ne planiram da konkurišem, a ove uobičajene po ha - ako moraju sa E-Agrarom, ću da im oprostim, neka se malo stabilizuje državna kasa.
Da bi mogao nekoga da ovlasti mora i sam biti registrovan i pristupiti tom portalu, kod eUprave to može na samom portalu da se uradi, za ePoreze može na portalu ili preko PEP obrasca koji se predaje u filijali Poreske uprave i to ovlašćenje se prenosi i na LPA tako da se može pratiti i porez na imovinu.Ko ne ume sam da radi može da ovlasti knjigovođu i da nema brige...
Neće se plaćati svakog meseca nego samo kad ima promene.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Da li je ovo pitanje, ako jeste možeš li da budeš jasniji?А шта је фора са вађањем "квалификованог електронског сертификата" у МУП-у, личне карте са чипом и читача те исте карте на компу?
Probaj update conside idJel imao neko problem, nece da ocita QR kod preko mob , samo vrti
Ovako ideХе, да будем јаснији, када ни мени није јасно...
Ни ја се нешто (боље рећи практично ништа) нисам удубљивао у читаву причу, већ некако чекам да се све искристалише и проради, а не да ја будем бета-тестер свега тога и набијам себи фрустрације.
Видим да су понудили да се посао (штагод све то обухватало) ради:
1 - преко "андроид" апликације и смартфона
2 - уз помоћ нормалног кућног компјутера, а да се то потврда идентитета ради са тим "квалификованим електронским сертификатом" кога ти, ако сам добро схватио, у МУП-у уграде у личну карту са чипом, па када ти треба да потрдиш тај свој идентитет када ти је потребно док си за компјутером, онда личну туриш у читач, па... шта се већ ради и буде ти омогућено да завршиш тај посао са регистацојом, променама и чиме већ.
Због тога што бих ја да тај посао обавио понуђеном варијантом 2, а не са одобровољавањем апликације да проради и тапкањем и трљањем диспеја телефона, па питам да ли је неко ко преферира ту исту варијанту, направио неки корак у реализацији.
Како изгледа логовање преко рачунара, без употребе телефона? Просто као свако друго логовање на неком сајту или форуму, само што се осим писања потребних ставки, у онај читач убацује лична карта са чипом и обавља та процедура установљавања индентитета, па наставља даље са послом који си намерио да урадиш - региструјеш се, измениш неке податке...? Тако или је то нешто друго и поприлично компликованије?Preporuka za sve koji imaju fizički sertifikat je da na portalu eUprava aktiviraju i sertifikat u cloud-u i onda kod sledećeg logovanja preko računara neće biti potrebna Lična karta (ili drugi sertifiat) identitet se potvrđuje preko telefona.