Kod nas toplo vreme, kise nema tako da zrelenje nije problem, poneka liska izadje zelenkasta ali uzetece ona dok bude otkup sledeci, a to ko zna kad ce bitiNije problem branje, nego vegetacija i zrelenje...
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas toplo vreme, kise nema tako da zrelenje nije problem, poneka liska izadje zelenkasta ali uzetece ona dok bude otkup sledeci, a to ko zna kad ce bitiNije problem branje, nego vegetacija i zrelenje...
Pazi kako je krenula berba ja sma se najezio, ali kako smo se približili kraju i nije to toliko lose sto se tice prinosa, čak sta vise ono sto sam zalivao je poklopilo ono sto nisam i dosao sam na proslogodisnju cifru. A sto se tice susenja kod nas je pelet drsticno skocio i nema ga, ali sam se snasao odmah uzeo kospice od sljive i visnje.. Reci mi koliko ti potrosi 42 plina?Vjerovatno danas zavrsena berba duhana. Nazalost na njivama ima sigurno 15 susara. Ali jednostavno nema plina. Cijena mu je 0.7€ sto je puno i racunica je nikakva. Bolje je dzaba sjediti. Radimo duhan vise od 25 godina i ovo je definitivno najlosija godina. Nikad manji prinos nismo imali.
Pa sta znam ovo mi je druga godina da ih lozim, po meni su se pokazale odlicno.. Ove godine sam nabavio nesto manje jer je bio los duvan u pocetku i potrosi sam ih do septembra, tada sam presao na pelet do pre 2 ned kada je i njega nestalo i ponovo se vratio na kospuКолега @Savic83 имате ли искуства са ложењем коштица. Надам се да имате...питам јер је мој колега са краткотрајним ложењем коштицама развалио нов котао.
Можда је о овоме раније писано, али је моја намера да упозорим на нека лоша искуства.