Kod nas toga nema sve sami finansiramo sto se tice djubrivaE bome ne znam, trebao bi na računu pogledat, kad mi dižemo preko firme.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas toga nema sve sami finansiramo sto se tice djubrivaE bome ne znam, trebao bi na računu pogledat, kad mi dižemo preko firme.
I ovde si vezan ugovorom za firmu kao i kod vas, samo sto niti ima avansa, niti subvencija nistaaaI ja bih radije za sami financiramo i da sami prodamo kome želimo, ali ne možemo, zakon ne dopušta.
Pa koja daje sem senteKoja to firma nedaje avans.
Tifonom ili kap po kap? Ako moze neki snimak.?
Ja nisam nikad navodnjavao pa planirao ove godine i dvoumim se sta je bolje, mozes li da koristis trake vise god ili samo jednu sezonu? II reci mi sa kakvom pumpom koju površinu zaliva odjednom..?Kap po kap, baš ću ići razvlaćit pa će biti nešto.
Dobra stvar mada mislim da je malo veci ulog u creva i veliki posao, mnogo je lakše i brze tifonom zaliti bar ono sto sam ja gledao i racunaoA teško je koristiti trake ponovo osim ako se ne razvuku samo ravno između redova. Mi ih motamo sa strojem između duhana baš po redu, pa su neupotrebljive da. Netko si i može malo izvuć za nešt, ali ovako u duhanu da ih pokušamo sve opet namotat, bio bi to ogroman posao. Nekad sam po 8-10 kj zalijevao i onda to puta jako puno redova, jako puno i crijeva. Zalijevam sa kineskim benzinkama 3 cola i jednom iz Srbije dizelkom, 14 ks, kopija Lombardinija, ne mogu se sjetit kako se zove. To sve imam povezano na layflat glavni vod fi 75 i ovisno na koliko je voda u bunaru i kolika je protočnost, kakva je njiva, tjeram od jutro do dva odjedanput bez problema.
Trake su mi sa jednom rupicom 30 cm razmaka. Inaće pokušavam uzeti sa više rupa i da su bliže, pa da probam samo između redova, na taj način treba i manje traka, ali eto nikad nažalost. Ovako je to izgledalo kod šogora prošle godine, a i općenito.