Ne nove, gume obavezno polovnePitao ja sada na sajmu, komplet uskih tockova oko 3000e, za belarusa pricam rm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne nove, gume obavezno polovnePitao ja sada na sajmu, komplet uskih tockova oko 3000e, za belarusa pricam rm
Šta se po tebi najbolje pokazalo u zatvaranju brazde,a šta u pripremi za setvu?
Računajući naravno da koristiš duple točkove ko što kažeš...
Pitanje za baderljicu...
Zatvaranje brazde se vrši čim se steknu uslovi (vlažnost zemljišta) sa drljačom bolje ali može setvospremačem ako mora i to manjim brzinama. Spremanje za setvu se vrši manjim brzinama oruđima gde se može kontreolisati dubina, maksimalno do dubine setve (pod uslovom da je sejalica ispravna i normana zemlja). A pre svega toga je bitan kvalitet oranja ili nekog drugog vida obrade. Sve ima smisla i logike. ,,Šta se kome pokazalo" je relativno, pala kiša, dirali golubovi i td. Kiren mora da ima ,,tvrdu" podlogu da bi se ukorenio. Struktura pripremljenog zemljišta treba da je mrvičasta do sitno grudvasa. Nikako PRAŠKASTA ! Ato naše kolege obižavaju ili ,,zakrjati" uzan spremač do ,,kolena" da Ruja dimi od kraja do kraja, pogledom ga nemož' pratiti.Šta se po tebi najbolje pokazalo u zatvaranju brazde,a šta u pripremi za setvu?
Računajući naravno da koristiš duple točkove ko što kažeš...
Pitanje za baderljicu...
Do 25.000,oo sa kompletnim štafovima. A možeš i sam napraviti, mada sumnjam da će manje koštatiGde ima jeftinije ? Za 2 adaptera mi rekli cenu od 100000din..
a sto obavezno? :O Da imaju manju saru?Ne nove, gume obavezno polovne
Da, da budu ,,niže" i nikada ne voziti brže od 20km/h.a sto obavezno? :O Da imaju manju saru?