Drljače

Moju polutesku 6.6m belorus 1221.3 lako nosi i lako vuce. Ne znam koliko je teska.

@Paracinac88 Kakvi su ti utisci jel mu je taman raditi sa takvom sirinom ? Ja bih bas tu sirinu da kupim za mog rusa
jeste taman koliko treba,kad sam je na sajmu gledao bio i onaj stariji covek sto radi tamo pitao me koliko konja traktor kad sam rekao 110ks on odmah 4.4 poluteska za njega idealna

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Šta izabrati od proizvođača Drljača Tupanjca ili nešto drugo. Poluteška 6,6m Tupanjac je oko 8000 sa PDV, cene otišle u nebo.

Uf uf, malo su ga preterali, pa nije gvozdje toliko poskupelo, obzirom da im je te glavna sirovina za proizvodnju. Ili cenu uskladjuji sa imlek moja kravica pavlakom 180g u maxi-ju?!

Zato i pitam da li Tupanjac ili nešto drugo, za cene drugih nisam pitao. Da li je njegova drljača toliko bolja od drugih?

Šta izabrati od proizvođača Drljača Tupanjca ili nešto drugo. Poluteška 6,6m Tupanjac je oko 8000 sa PDV, cene otišle u nebo.
Do aprila 2021 cena je bila 3800e bez PDV-a sa daskom i dva reda rotora. Davao je i za 3600e ko je bio uporan.
Špartači su ga proslavili, pa sada očigledno mora i ime da se plati kod njega. Stvarno je preterao.

Za traktor 100ks6cilindara da li je puno drljaca poluteska 4.4m?Zemlja je onako normalna za obradu nije teska?I koja je bolja Tupanjac ili Dubica?Jel tko probo obadvije da kaze iskustva?

Tupanjac poluteška 6.6m, klinovi 25x25, ram od teške drljače sa paker valjkom od ravnog flaha je 7.000e +pdv
Teška drljača Tupanjac 6,1m, klinovi 30x30, sa istim paker valjkom 7.800e+pdv
Satex 6m, klinovi 30x30, paker valjak nazubljeni flah 1.140.000 rsd sa pdv
Satex 6m, klinovi 30x30, paker valjak sa L profil flahovima 1.260.000 rsd sa pdv

To su trenutne cene, i ja gledam drljaču za moj traktor pa sam pre par dana zvao da pitam...

Tupanjac poluteška 6.6m, klinovi 25x25, ram od teške drljače sa paker valjkom od ravnog flaha je 7.000e +pdv
Teška drljača Tupanjac 6,1m, klinovi 30x30, sa istim paker valjkom 7.800e+pdv
Satex 6m, klinovi 30x30, paker valjak nazubljeni flah 1.140.000 rsd sa pdv
Satex 6m, klinovi 30x30, paker valjak sa L profil flahovima 1.260.000 rsd sa pdv

To su trenutne cene, i ja gledam drljaču za moj traktor pa sam pre par dana zvao da pitam...
Satex skuplji od Tupanjca. Nisi pitao za Agrofour?

Nazad
Vrh