Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeste taman koliko treba,kad sam je na sajmu gledao bio i onaj stariji covek sto radi tamo pitao me koliko konja traktor kad sam rekao 110ks on odmah 4.4 poluteska za njega idealna@Paracinac88 Kakvi su ti utisci jel mu je taman raditi sa takvom sirinom ? Ja bih bas tu sirinu da kupim za mog rusa
Do aprila 2021 cena je bila 3800e bez PDV-a sa daskom i dva reda rotora. Davao je i za 3600e ko je bio uporan.Šta izabrati od proizvođača Drljača Tupanjca ili nešto drugo. Poluteška 6,6m Tupanjac je oko 8000 sa PDV, cene otišle u nebo.
Koji povracaj ? Za ovu godinu nista jos uvek nije bilo a najverovatnije nece ni biti, predvidjen budzet ce da se skrlja za sve i svasta da se povade drzavni gubitasi a mi cemo mozda dobiti neku bedu u vidu 5 dinara premije za mleko ili 7 dinara za suncokret, ostalima sipak..Nije presudno cena gvozdja vec povracaj .
Tupanjac poluteška 6.6m, klinovi 25x25, ram od teške drljače sa paker valjkom od ravnog flaha je 7.000e +pdvŠta izabrati od proizvođača Drljača Tupanjca ili nešto drugo. Poluteška 6,6m Tupanjac je oko 8000 sa PDV, cene otišle u nebo.
Pa on ima tuMatiću a da li moze objasnjenje?
Satex skuplji od Tupanjca. Nisi pitao za Agrofour?Tupanjac poluteška 6.6m, klinovi 25x25, ram od teške drljače sa paker valjkom od ravnog flaha je 7.000e +pdv
Teška drljača Tupanjac 6,1m, klinovi 30x30, sa istim paker valjkom 7.800e+pdv
Satex 6m, klinovi 30x30, paker valjak nazubljeni flah 1.140.000 rsd sa pdv
Satex 6m, klinovi 30x30, paker valjak sa L profil flahovima 1.260.000 rsd sa pdv
To su trenutne cene, i ja gledam drljaču za moj traktor pa sam pre par dana zvao da pitam...