Drljače

А Батало из Бешке? Јесу ли још увек у послу?

Nije što je imam nego što je među najtežim na tržištu, verujem da je dobar materijal a i cena joj je vol.max.

Agromerkur Ada je dosta povoljniji od Tupanjca, kod njih je 6,6m teška drljača sa klinovima 30x30, dupli paker valjak nazubljeni flah oko 6000e+pdv, garancija 2 godine. Kakvog su kvaliteta njihove mašine ne znam...

Sa cenama poludeli, ja sam pazario Adut Utrine tešku od 5m(daska, dupli rotor nazubljen flah, ojačano kačenje i ćoškovi pojalani) i radim sa 160ks...mašina odlična, u isto vreme drugar kupio 6m i vuče je sa 200ks. Ja platio prošle godine 4000e. Svaka preporuka za ove drljače, oni su za svoje potrebe napravili dve, rade preko 1000hektara zemlje i mašine im traju preko 10godina.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Sa cenama poludeli, ja sam pazario Adut Utrine tešku od 5m(daska, dupli rotor nazubljen flah, ojačano kačenje i ćoškovi pojalani) i radim sa 160ks...mašina odlična, u isto vreme drugar kupio 6m i vuče je sa 200ks. Ja platio prošle godine 4000e. Svaka preporuka za ove drljače, oni su za svoje potrebe napravili dve, rade preko 1000hektara zemlje i mašine im traju preko 10godina.

Adut od 6m, ram 80x80, klinovi 25x25, dupli paker valjak izađe 5800e sa pdv. Ima i sa malo jačim ramom, 100x100, klinovi 30x30, sa duplim paker valjkom,ona je oko 6500e sa pdv.

Kažem da sam zadovoljan, imamo ovde raznu zemlju.. ali se ne boji ni svežeg oranja, ni smoLnice... tražio sam da krajevi valjaka budu zaobljeni kako ne bi ostavljala tragove u zadnjem prohodu. Drug je od 6m sa jačim ramom februara 2021 platio 4800e sa pdvom.

Ja sam prošle godine moju tupanjac 6,6 metara, ram od teške a krila od poluteške, daska i dupli ojačani rotori platio 4.000 evra za keš.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

za kes ide dogovor sa prodavcem, ides lovu bez fakture racuna i ujedno nema pdv

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh