Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam zvao nikog više, samo Satex i Tupanjac. Ako su i ostali ko ovi nećemo drljati...Satex skuplji od Tupanjca. Nisi pitao za Agrofour?
Nije što je imam nego što je među najtežim na tržištu, verujem da je dobar materijal a i cena joj je vol.max.
[/QUO]
Misliš na bosansku Dubicu, rade li oni poluteške drljače?
Пишеш то за ове из Бешке?Nije što je imam...
Misliš da su njegove najbolje?Držite se Tupanjac.
Zvao sam ih, teška drljača od 6m im je 6400e+pdvPitaj Agrofur, prave dobre masine.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Adut od 6m, ram 80x80, klinovi 25x25, dupli paker valjak izađe 5800e sa pdv. Ima i sa malo jačim ramom, 100x100, klinovi 30x30, sa duplim paker valjkom,ona je oko 6500e sa pdv.Sa cenama poludeli, ja sam pazario Adut Utrine tešku od 5m(daska, dupli rotor nazubljen flah, ojačano kačenje i ćoškovi pojalani) i radim sa 160ks...mašina odlična, u isto vreme drugar kupio 6m i vuče je sa 200ks. Ja platio prošle godine 4000e. Svaka preporuka za ove drljače, oni su za svoje potrebe napravili dve, rade preko 1000hektara zemlje i mašine im traju preko 10godina.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka