Mirkoni90
Član
Znam sta si hteo da kazes, jeste do zemlje ali Srem je sirok pojam, negde mozda i vuce tri, a negde mu je i sa dve dusa u nosu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam, toga ima svuda al je ovo bio naj jednostavniji primer.Znam sta si hteo da kazes, jeste do zemlje ali Srem je sirok pojam, negde mozda i vuce tri, a negde mu je i sa dve dusa u nosu…
To je onda fakticki teska drljaca sa klinovima 25x25, ako sam dobro razumeo..
Mirkoni druze gde si nasao ovu kilazu pretera ga....[mention]nebojsa100 [/mention] Nije problem nositi drljacu i vozati se sa njom, napisacu isto sto sam ti napisao pre godinu dana kad si isto ovako zapeo da je ovo teska drljaca i da se traktor igra sa njom, to je prikljucak oko 2.100kg, sa gustim rasporedom radnih organa i daskom, kada se izravna kako treba bile bi to muke Isusove za 1221.
A izvini druze mislio sam da pricas za poluteskuCvejka druze ne bih ja lupio to tek tako, moguce da sam pogresio u 50 kila gore dole, da ti kazem da je 7.7m 2.500kg pa da preteram svaku meru
Maticu radi on negde i u Asanji ako sam ga ja dobro razumeo i jos koje kuda, i on ju je kupio za nekog matorog JD od 170,180 ks, verovatno znas koji je u pitanju, po njegovim recima kaze zakacio da proba sa rusom kad je stigla nova i nikad je JD nije ni zakacio.Ne znam kako to ide jer je u Šašincima jako teška zemlja.Rođak a Borin komšija takvu drljaču vuče sa traktorom od 190 ks.
Ako ja vama kazem da sam gledao da je drljaca bila spustena do kraja na hidraulici i da je traktor isao 10 na sat sa njom po njivi a i na to kazete da nije tako i da to ne moze, onda ili ja lazem da sam to gledao ili sam malouman pa ne znam sta sam gledao svojim ocima.[mention]nebojsa100 [/mention] Nit’ sam te nazvao lazovom, nit’ glupim. To sta si ti video svojim ocima na njivi je diskutabilno, jer kako si i sam napisao, ne razumes se u drljace, dzabe on nju voza po njivi ako ona nije poravnata, i pricam islkjucivo o prvom prohodu. Da on radi kako treba sa tom drljacom ne bi tu bilo nista od posla. Covece jel znas ti sta znaci 6.6m i 2t kad vuce zemlju za sobom koje je to opterecenje?!
Predpostavljam da znas.Znam sve, poznajemo se od malena.
Milovane jesi ti bese uzeo tegove iz Golubinaca?Ja sam imao Tupanjac 4.4m tesku i na nasoj zemlji 1221 ima itekako posla sa njom.
Pre 2 godine sam uzeo od druga da probam polutesku od 5.5m i traktor se igra sa njom