Drljače

[mention]nebojsa100 [/mention] Nije problem nositi drljacu i vozati se sa njom, napisacu isto sto sam ti napisao pre godinu dana kad si isto ovako zapeo da je ovo teska drljaca i da se traktor igra sa njom, to je prikljucak oko 2.100kg, sa gustim rasporedom radnih organa i daskom, kada se izravna kako treba bile bi to muke Isusove za 1221.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[mention]nebojsa100 [/mention] Nije problem nositi drljacu i vozati se sa njom, napisacu isto sto sam ti napisao pre godinu dana kad si isto ovako zapeo da je ovo teska drljaca i da se traktor igra sa njom, to je prikljucak oko 2.100kg, sa gustim rasporedom radnih organa i daskom, kada se izravna kako treba bile bi to muke Isusove za 1221.

Ajde nisam vam rekao pre godinu dana aj pa cu sad posto sam " zapeo".
Sliku sam postavio da vidite koja je drljaca, traktor vidite koji je na slici, ime vlasnika isto tako stoji u postu, na moje oci i zaprepascenje je taj traktor radio sa tom drljacom sa slike i vukao je 10, 11 na sat.
Vlasnik tvrdi da je drljaca teski tupanjac i traktor je nosi i radi godinama bez problema.
A sad vama ako je to toliki trn u oku da jedna "krsina" radi isto i jace od zajebene marke tu vec ne mogu da pomognem..
Sliku sam postavio iz sale zbog kolege NA i njegovog pisanja za drljanje a sto bi se vi sad mnogo raspravljali nije moj problem.

[mention]nebojsa100 [/mention] Ostavi komplekse po strani, ja volim sve od krseva do svemirske tehnologije, tako da nemoj me daviti sa tim kako je Rus krs, ja to nisam nigde napisao. Pisem o tome da je Teska drljaca 6.6m van njegovog domasaja, eto samo toliko.

Poslednja izmena:
[mention]nebojsa100 [/mention] Ostavi komplekse po strani, ja volim sve od krseva do svemirske tehnologije, tako da nemoj me daviti sa tim kako je Rus krs, ja to nisam nigde napisao. Pisem o tome da je Teska drljaca 6.6m van njegovog domasa, eto samo toliko.

Koja je ovo drljaca sa druge slike?

Ja ne znam sta bih vam rekao a da ne ispadnem lazov ili budala, jedino da zamolim vlasnika ako nije zatvorio oranja da dodjete da vidimo dal je teska drljaca ili nije i dal moze da se proba kako ide,ne znam sta drugo.

[mention]nebojsa100 [/mention] Ne znam, ali ono sto mi razum govori i sto vidim na slici, trebalo bi da je poluteska 6.3m, to bi imalo smisao, teska 6.6m nema nikakav smisao.

Pa nije tu sve samo do drljače i traktora ima nešto i do zemlje, za Banat u oranju je mera 820 i 757 dve glave a po sremu ista 820tka vuče 3 glave bez ikakvih problema.

[mention]nebojsa100 [/mention] Ne znam, ali ono sto mi razum govori i sto vidim na slici, trebalo bi da je poluteska 6.3m, to bi imalo smisao, teska 6.6m nema nikakav smisao.

Merio je nisam, klinovi su veliki strasno, ram deluje masivno, ako je ovo poluteska onda ja nisam nikad ni video tesku drljacu jer mi i ovo izgleda strasno za ovaj traktor.
Kad budem nekad ponovo kod coveka tacno cu je izmeriti da vidimo dal me je slagao ili to rus stvarno vuce.

Pa nije tu sve samo do drljače i traktora ima nešto i do zemlje, za Banat u oranju je mera 820 i 757 dve glave a po sremu ista 820tka vuče 3 glave bez ikakvih problema.

Srem je sirok pojam, posalji taj 820 sa tri glave kod [mention]Matić [/mention]ili jos bolje kod [mention]zarkovmali [/mention]da ti ga vrate u rifuzi…

Nazad
Vrh