nebojsa100
Član
Jel taj 6630 130ks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde nisam vam rekao pre godinu dana aj pa cu sad posto sam " zapeo".[mention]nebojsa100 [/mention] Nije problem nositi drljacu i vozati se sa njom, napisacu isto sto sam ti napisao pre godinu dana kad si isto ovako zapeo da je ovo teska drljaca i da se traktor igra sa njom, to je prikljucak oko 2.100kg, sa gustim rasporedom radnih organa i daskom, kada se izravna kako treba bile bi to muke Isusove za 1221.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja je ovo drljaca sa druge slike?[mention]nebojsa100 [/mention] Ostavi komplekse po strani, ja volim sve od krseva do svemirske tehnologije, tako da nemoj me daviti sa tim kako je Rus krs, ja to nisam nigde napisao. Pisem o tome da je Teska drljaca 6.6m van njegovog domasa, eto samo toliko.
Merio je nisam, klinovi su veliki strasno, ram deluje masivno, ako je ovo poluteska onda ja nisam nikad ni video tesku drljacu jer mi i ovo izgleda strasno za ovaj traktor.[mention]nebojsa100 [/mention] Ne znam, ali ono sto mi razum govori i sto vidim na slici, trebalo bi da je poluteska 6.3m, to bi imalo smisao, teska 6.6m nema nikakav smisao.
To je onda fakticki teska drljaca sa klinovima 25x25, ako sam dobro razumeo..Mozda cu lupiti, ali koliko se secam isla je reklama da rade drljace sa ramom od teške a segmenti od poluteske drljace
Pa nije tu sve samo do drljače i traktora ima nešto i do zemlje, za Banat u oranju je mera 820 i 757 dve glave a po sremu ista 820tka vuče 3 glave bez ikakvih problema.
Dobro,nemoj da si bukvalista . Zna se šta sam teo kasti.Srem je sirok pojam, posalji taj 820 sa tri glave kod [mention]Matić [/mention]ili jos bolje kod [mention]zarkovmali [/mention]da ti ga vrate u rifuzi…