Mirkoni90
Član
[mention]nebojsa100 [/mention] Ej ne vredi, u pravu si.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verujem vam Nebojsa, da li mozete neki snimak da postavite da vidimo kako to radiAman bre ljudi ja sta vi meni da objasnite kad sam ja prvi koji je pitao Borislava sta ce to zakaceno za taj traktor jer izgleda strasno iza njega kad se pogleda.
A kako ja vama da objasnim da je ta drljaca na moje oci drljala kao luda 10 na sat, hidraulika spustena do kraja i da taj covek ozbiljno radi poljoprivredu i da radi koliko ja znam "dosta" zemlje i ne igra se po tom pitanju.
Taj traktor to vuce i radi godinama sa njom, dal je to zemlje, dal je do pi.... materine ne znam i dal vi u to verujete ili ne opet ne znam al znam da to tako ide.
Kad me neko na fin nacin naziva lazovom ili maloumnim da ne znam sta sam video sa svoja dva oka onda bas i ne mogu da se pravim lud.
Snimak nemam a i traktor nije moj da bih mogao da napravim neki imam samo tu jednu sliku i to slikanu bas zbog toga sto mi je izgledalo nenormalno.Verujem vam Nebojsa, da li mozete neki snimak da postavite da vidimo kako to radi
Drugar imam agrofour 4,4 tešku kilavi se 1221 sa njom dok se moj sa dubravinom 5 m teškom igra imam utisak da bi još + metar nosio ko iz šale.Ja sam imao Tupanjac 4.4m tesku i na nasoj zemlji 1221 ima itekako posla sa njom.
Pre 2 godine sam uzeo od druga da probam polutesku od 5.5m i traktor se igra sa njom
Jesam.Milovane jesi ti bese uzeo tegove iz Golubinaca?
Jesi video priključke koje je vukao taj 1221?Jesam.
Drugar imam agrofour 4,4 tešku kilavi se 1221 sa njom dok se moj sa dubravinom 5 m teškom igra imam utisak da bi još + metar nosio ko iz šale.
Ko dva različita traktora se ponašaju.
Da li mu je sa onim duplim tockovima lakse ili teze da vuce pri drljanju?Jesi video priključke koje je vukao taj 1221?
Trebalo bi da je lakse, manje tone.Da li mu je sa onim duplim tockovima lakse ili teze da vuce pri drljanju?
Jebes ga kolega jel bi mu kupovali adaptere, tockove pa montorali i mucili se da bi mu bilo teze ?Da li mu je sa onim duplim tockovima lakse ili teze da vuce pri drljanju?