grunt
Član
1065кг Извињавам се нашао сам одвагу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto misliš da je za taj posao 7245 bolji od 7011?
U drljace se razumete sigurno bolje od mene, ono sto sam ja video u slikao je da onaj rus na ovoj parceli u prvom prohodu ovu drljacu vuce 11km a i koliko sam video ostaje i lepo uradjeno iza njega al do duse mislim i da je zemlja malo teza za obradu od cistog peska.Kao prvo prednja vuca i menjac ima bolji raspored brzina.
@nebojsa100 taj poluteski Tupanjac je prva serija sa klinovima 20x20 i jedan red rotora! A to da vuce moze… samo je pitanje i kakav posao radi? Jedan drugar ima 892 i 4m Agrofour sa 25x25 klinovima, daska skroz podignuta klinovi su potroseni samo na zadnja 2-3 reda… tako da je sve moguce! Moj ZTS 16245 ima posla sa 6m poluteskom Agrofour u prvom prohodu ide 9km/h i kad daska gura zemlju nije mu bas lako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesi li siguran da je to teska zakacena za 1221?Sta 1025 zna sta je poluteski tupanjac od 6 i kusur metara.
I sta zna 1221 sta je 6,6 metara teski tupanjac
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Majstor je napisao sta su mu rekli a i postavio je slike da se vide a sad vi procenite dal je ova ili ona, ono sto sam svojim ocima gledao je da je ta kombinacija isla kroz njivu 10,11 na sat.Majstor je i prosli put tvrdio da je teska, al’ ajd’… Ne bi se proslavio sa teskom…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maticu na drugoj slici je 1221 od Borilsva iz Sasinaca.@cvejka To ti je u komšiluku.Bora, Dr.Đokin sin.
Razumem te Nebojsa, ali iz iskustva tvrdim da 1221 ne moze da vuce tesku od 6.6m i to jos 10-11 km na sat.Majstor je napisao sta su mu rekli a i postavio je slike da se vide a sad vi procenite dal je ova ili ona, ono sto sam svojim ocima gledao je da je ta kombinacija isla kroz njivu 10,11 na sat.