Drljače

Odg: Drljace

Zavrsena prepravka drljace. ::namigivanje::
b80782.jpg

5 krila sa 539 u grugoj brzoj:haha:Malo mi je to nestvarno.Rakovica 65 sa 4 krila u drugoj ima sta da vuce. ::namigivanje::

Ako ide samo sa klinovima onda verujem da moze,ali u prolece za zatvaranje brazde i ako ram skroz legne na krila onda mislim da bi mu i 1. blo tesko.

Zavisi od mnogo faktora a najveci su duzina klinova i tezina drljace

Ja sam pravio drljacu 4 krila (konjska krila) sa dugackim i gustim klinovima evo kako je izgledala
wqx8xy.jpg

Ljudi verovali ili ne nikad je nebih menjao za fabricku,opet cu sebi da napravim danas sam ovu udomio a uzeo sam nesto za moje njive bolje.Ali ta drljaca sa konjskim krilima je cudo pravila i kostala me oko 35 evra.Opet kazem za ferbusona je bila vise nego odlicna.Dobro sam je bio konstruisao i kad drugi put prelazim njivu zaletima je sa puta i u njivi pustim hidrauliku i treca samo brise nema vise stajanja samo ukrug.Ostaju klikeri.A ovu stvarcicu sam danas uzeo u zamenu za drljacu
124c1vq.jpg

Prodao sam tj menjao ferbusona za rusa tako da mi ovo sada vise odgovara ali u svakom slucaju planiram i drljacu da pravim isto od konjske drljace da uzmem krila ali pet komada-tri u osnovu a dva da se podizu.Stavicu krila ne kako se inace nose vec popreko taman bi trebala tri da stanu.Ako pak i ne idu dva u osnovu a po jedno ipo sa svake strane da se dize cak cu da uradim i hidrauliku da se dizu ova krajnja krila.

Z.B je napisao(la):
Sta mislis da je mali zahvat ova kako je ja zovem rotalica.Inace poklapa rusa mereno pre nego sto sam uzeo.Ako to rus moze da vuce najmanji problem je sirina,cekam prve tanjirace da prodju njivom onda ide na atestiranje :ppozdrav:
Inace ovo je stajalo dvadesetak godina kupio covek za ferbusona,nije mogao da je vuce ali bukvalno neznam sto je to toliko opterecivalo traktor 33 konja,nije mi jasno kaze da ne moze da vuce u 1 brzoj a kada ide sporije recimo u 3 sporoj nema efekta-logicno :nono:

Nazad
Vrh