Drljače

Odg: Drljace

Potrebna snaga puno zavisi od debljine i duzine klinova,naravno i broja. Na ovoj slici se bas i ne vidi koliki su klinovi i koliko ih ima,pa tako da 7 m drljace moze lakse da se vuce od 5 m.

ja sam se pre raspitivao i teska drljaca je 7500 eura a laka drljaca 7m je 5000 eura malo su preterali ali posle me uputi kod nekog jeftinijeg oni rade te drljace za one koji imaju novce da potrose a da nezalusto su potrosili.

Reklame obrisane!

ovo sam video pre neki dan u Bacu,
6 krilna drljaca
34jfaeu.jpg

oj0a2r.jpg

Lepa stvar :D, samo... Kako li dize i spusta ta krila? Na o-ruk? Bar da je postavio neku sajlu...

>>>JOCO<<< je napisao(la):
sta mislis jel bi je vuko 5106 al ne da je pustim dokraja samo malo da poravnam oranje
Moje misljenje je da na konjskoj snasi ili snazi traktora uopste netreba stedeti ili bar ne knapirati (znaci ako kazu prodavci 105 konja ti da vuces traktorom od 100) mnogo je bolje kad uzmemo u obzir sve uslove(zemljiste,dubinu spremanja,tezinu,debljinu klinova.......)da sa malo vecim traktorom od preporucenog vuces masinu(bilo koju)na primer 120-135 konja(IMT-5136) sa duplim zadnjim tockovima i takvom drljacom bi radio pravu stvar,nema mucenja,kad dodas gas on ima jos snage i tako dalje........... :cao: :D
Usput evo par drljaca sa neke prezentacije........ ::svaka cast::
b6vok3.jpg

53pwes.jpg

25spgtf.jpg

miroslav k je napisao(la):
ovo sam video pre neki dan u Bacu,
6 krilna drljaca

ovu drljaču ,vuku sa torpedom 75,koji ima prednu vuču ali neispravnu,koliko sam video neki dan kako radi ,da mu nije teška

Evo kako se drlja:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xjrqSN1Kx7M[/youtube]

Nazad
Vrh