Drljače

Odg: Drljace

Drljaca nije problem vec sina koju bi vukao za njom duzine 6m :D

evo kako je se moze prosiriti drljaca, samo krajnje krila se prosiruju, znaci drljaca ostaje sa 4 krila a zahvat ce biti kao od 5.
stavicu slike vise slika kad bude gotova,
p.s. da ne ispadne da se hvalim tudjim perjem, drljaca nije moja i nepravim ja, ali sistem nije los.
25kmpme.jpg

e ljudi da se nelazemo kod mene je zemlja jako lepa za obradu ali ako pustis tri krila redovno u zemlju ferguson moze da je nosi drugom ako su cetri krila moras da je malo podignes na toplingeru tako da veci teret bude na valjcima i prvi klinovi da nedodiruju jako zemlju. mogu misliti tamo gde je zemlja teza. gledao sam ja kako vuku fercikom cetvorokrilnu i to trecom samo takvi bolje da neidu na njivu bolje da svrate do kafeane jer na njivi neurade nista pametno samo zakolju traktor

miroslav k je napisao(la):
evo kako je se moze prosiriti drljaca, samo krajnje krila se prosiruju, znaci drljaca
Ako si prosirio krila onda moras i ram jer ti on tako ostao kratak.Konkretno skini savijene cevi sa rama i navari odgovarajucu duzinu od istih cevi na oba kraja

nikad manje od 20ha, predprosle godine 95ha.ima sam imt 4 krila i neku novu mislim da pravi jugo metal 5 krila.zdrobio sam obe

u pa ti moraš kupiti drljaču od majstor Z.B. pa da vidiš šta je čudo,evo Montoya je ima i već dva puta otvarao motor na 577 :haha:

nekad mu nije zgodno sa pomenutom drljačom,to je jedini priključak koji mu digne tem. na 90,
ali 577 je još u fabričkom pakovanju i ne miriše na otvaranje,
nije to zelenko svilenko :haha:

moracu da vidim te drljace,ako ostanu cele :haha:za sezonu kod mene onda svaka cast majstoru :bravo:

@MONTOYA
jel prave takve drljace sa valjcima?kako se pokazala ta tvoja,jel pucala negde,jel se krive klinovi! ja imam trokrilnu za fergusona al je mekana,mala privreda,svake godine je varim,onda klinovi se krive,lanci cesu od ram pa pucaju.....a i lagana je pa kad naletim na tvrdo ili busenje ona samo preskoci... :udri:

Ekstra se pokazala ja sa njom idem direktno na oranje dva prohoda za setvu pšenice,bukvalno ore
nigde nije pucala niti se krivi prilično je jaka i poteška
za rotore pitaj člana i majstora Z.B

Nazad
Vrh