Drljače

Dali neko ima drljacu proizvodjaca bravar Kursumlija? Kakva su mu iskustva i kako se pokazala?
Ima kod mene u susednom selu, nije intezivna proizvodnja pa nije prava slika ali mislim da može sve da se dogovori sa proizvođačem i da ispoštuje dogovor.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Da li možda ima neko da proda jedno krilo od lake drljače? :osmeh: Nebitno stanje klinova.
Proširio bih moju sa četiri na pet krila.

Nova ili dobra polovna izasla ?
Nesto mi je skupa nova sad
Tek sam uzeo u razmatranje, ne znam ni koja im je cena. Laka nema šta da traži kod mene na bezkarbonatnom černozemu, može samo da grebe od gore, verujem da bi poluteška uradila dobro. Mada, moram se raspitati da vidim ko ima nešto slično da vidim kako radi kod nas. Za sada, jedan prohod setvospremačem za zatvaranje a drugi pred setvu se dobro pokazao. Ranije sam zatvarao oranje lakom drljačom, i s obzirom da ne uradi kako treba, morao sam dva puta spremačem pre setve preći.

Tek sam uzeo u razmatranje, ne znam ni koja im je cena. Laka nema šta da traži kod mene na bezkarbonatnom černozemu, može samo da grebe od gore, verujem da bi poluteška uradila dobro. Mada, moram se raspitati da vidim ko ima nešto slično da vidim kako radi kod nas. Za sada, jedan prohod setvospremačem za zatvaranje a drugi pred setvu se dobro pokazao. Ranije sam zatvarao oranje lakom drljačom, i s obzirom da ne uradi kako treba, morao sam dva puta spremačem pre setve preći.
Vidi realno 70ks bez prednje vice ima da se napati sa 3.3m. Isto kao i 820 sto se pati sa 3m teskom.

Nazad
Vrh