Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad sam na sajmu bio pitali me koliko jak traktor i za 110hp mi rekli polutesku od 4,40m ja mislim da je idealna za njegaParacinac jelbi mogla biti malo šira od 4,4 m traktor je ako se nevaram 110 ks.
Ima 5.5m poluteskaKoji je sledeći radni zahvat imali šta oko 5m.
http://tupanjac.rs/poluteske-drljace/Nema nista između 4,4 i 5,5 m.
Da se nadovezem na ovo po pitanju Agrofour drljace. Kako god okrenete to cudo se zove drljaca sto znaci da ima neke mane a i prednosti. Po meni setvospremac je zakon.Sto se tice zagusivanja na njivi zbog zetvenih ostataka tu jedino agrofur drljaca ide jer ima duza krila nego tupanjac i ova turska pa bolje propusta. Ima covek u susednom selu tu tursku vidim da pravi pepeo e sad kakav je kvalitet nemam pojma.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ima i 5mNema nista između 4,4 i 5,5 m.
Imam ja šta te zanima? Moja 5m teška,imam malo da porade na detaljima i užasno široka u transportu.Ima 3 polja pozad.Jel video neko ove MBV Vršac u radu? Razlika u ceni je značajna u odnosu na Tupanjac..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Vidim da su isti kao dubrava drljače..rekoh možda neka turska kopija. Izgleda da će tupanjac da pobedi ,kolilo god da je skuplja. Spremač imam,germinator imam(ne klasičan već ovi "evropski" ) znači ostaje drljača .Imam ja šta te zanima? Moja 5m teška,imam malo da porade na detaljima i užasno široka u transportu.Ima 3 polja pozad.
Koja turska?to je Dubica,ima u selu jedna,ok je,u rotorima ima caure,znaci nema lezaj-i klinovi hoce da puknu samo.Sto se tice zagusivanja na njivi zbog zetvenih ostataka tu jedino agrofur drljaca ide jer ima duza krila nego tupanjac i ova turska pa bolje propusta. Ima covek u susednom selu tu tursku vidim da pravi pepeo e sad kakav je kvalitet nemam pojma.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ta bi za 105-icu štimala.Ima i 5m