Mušovac
Član
Moje njive su sve ravne,relativno.Ali ako usluzno nekad treba da se odradi neka vuko****na da i to moze odraditi kako treba. Od 5m do 6.6m bas precizno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
predsetvena priprema zemljista Vidi na 128 strani moj video! 6,3m i 125ks poluteska drljaca vuce i nosi i u ritskoj zemlji. tako da za 150ks moze ako nista bar ta od 6,6m!Radićeš sa 6 metara lepo ali ako ti je teren nagnut,kao što mislim da jeste..uzmi 5 m..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
predsetvena priprema zemljista Vidi na 128 strani moj video! 6,3m i 125ks poluteska drljaca vuce i nosi i u ritskoj zemlji u knap, tako da za 150ks moze ako nista bar ta od 6,6m! 4,2m sam nosio sa rusom 90ks isto knap nosi.
Druže,šumadijski breg je zeznut..nagli uspon i neravne njive..znam šta pričam..bregovi kod Beške su male bebe kakve njive se rade kod nas.predsetvena priprema zemljista Vidi na 128 strani moj video! 6,3m i 125ks poluteska drljaca vuce i nosi i u ritskoj zemlji. tako da za 150ks moze ako nista bar ta od 6,6m!
Samo malo zapazanje. Lakse radi u ritu nego na pesku. Na pesku vise tone i traktor o drljaca. Moja kombinacija 1221.3 i poluteska 6.6m.predsetvena priprema zemljista Vidi na 128 strani moj video! 6,3m i 125ks poluteska drljaca vuce i nosi i u ritskoj zemlji. tako da za 150ks moze ako nista bar ta od 6,6m!