Drljače

Odg: Drljace

futog je bas skup, neznam kvalitet ciji je najbolji, znam da na vasaru u rumi letos moglo se naci i po 80 din komad na vecu kolicinu ali opet na mogu garantovati kvalitet, meni se licno svidjaju oni klinovi pravljeni od ruske rebraste celicne armature. ne znam cenu video sam na vasaru

4 krila drljaca sa hidro sklapanjem-rasklapanjem.
j5wi8i.jpg

nywa5g.jpg

f52ds7.jpg

2e4deki.jpg

2445mia.jpg

2ylljtl.jpg

Ja je nisam video. Rotori se u svakom slucaju mogu vrlo lako dodati. Klinovi su 23 cm dugacki ,a dimenzije 25x25 mm. Za ozbiljniji rad sa ovom drljacom potreban je traktor u klasi IMT-a 577 ili bar 565. Mada mislim da bi rus 82 cinio cuda sa ovom drljacom. Sve u svemu jako jaka i dobra stvar.

Juče sam kupio klinove za drljaču od Hudjika po 80 dinara pošto sam uzeo 80 komada i danas počeli da sklapamo .Biće ko nova
33tthew.jpg

Lepo ofarbano krilo kiraj,i imam jedan koristan savet za tebe
kad stavljas nove klinove prva 4 prednja klina stavi ona uvinuta tako da se oni ne iskrive ako naidju na nesto tvrdo ili kad udare u uvravine,jer na svakim drljacama prvi red klinova brzo strada ili se iskrivi.

Nisam te najbolje razumeo ,šta da stavim u prve redove.

Sigurno znas za one klinove koje su u obliku slova J i ima ih na vasarima kupiti i oni se razlikuju od obicnih klinova time sto su iskrivljeni i uglavnom se stavljaju na prednji red drljaca.

STAYER je napisao(la):
Sigurno znas za one klinove koje su u obliku slova J i ima ih na vasarima kupiti i oni se razlikuju od obicnih klinova time sto su iskrivljeni i uglavnom se stavljaju na prednji red drljaca.
Sad znam ali prvo da pokrivim ove pa ih menjam,

nisam sa prodavace prico klega je prico kaze treba 95KS za 5m ajmo reci u nekoj normalnoj zemlji
kodmene dosta se lagano ore dok sam 560 porem za 1:15 min jutro naravno sa obe strane lenija
pa sam onda nesto i konto da bi je mozda i 5106 vuko kodmene. Jebiga ja kada porem maltene nemoras ni drljat al eto da se cisto poravna njiva skorz

moje misljenje je da je 120 ps malo za atj stroj jer neces ti nju bas uvijek vuci podignutu malo trebat ce ti i nekad za pravo da ju pustis, po meni ber 150-160 ps nemas sta traziti sa tom drljacom.... ja sa traktorom od 100 konja vucem 3,5 metara i to dosta brzo13-14 na sat i onda pravi posao a kad zakvavim od 4,5 metra nema sanse da mogu poterati tak brzo i da bude kvalitetno uradzeno, znaci po meni 150-160 ps za tu od 7 metara..............

Nazad
Vrh