Drljače

Evo nekih noviteta iz firme iz beceja
meteor284.jpg

meteor286.jpg

meteor281.jpg

Ovo je jedna vrsta drljace,na prvi pogled cini se ok,sve super,dok nisam saznao cenu za 4m cena je 7200e.Kazu da ide duplo vise materijala nego za spremac i iz tog razoga mora biti ta cena...

Pitao sam i to kad sam zvao kaze da su prodali svega par komada,tako da niti oni imaju niti znaju da neko ima,e sad pitanje je jos da li uopste prodali neku ovakvu masinu.

imam lemindovu nosenu cetvorokrilnu drljacu, pa bi zamenio one lance sto drze polja , tj povezuju ih sa ramom, da li je neko kupovao te lance, da su original sa sve onim zakackama, mislim da samo uzmes i zasrafis i ides dalje ?

Da li neko zna gde da kupim klinove za cetvorokrilnu drljacu. Kazu da se ovi novi brzo krive... Jel zna neko gde ima nekih boljih?

fotografija0064q.jpg
fotografija0065.jpg

Juce stigla jos jedna na prolece zatvaram sa 2 inace drljaca je od Tupanjca iz futoga eksta je cena 1200 evra posle praznika ugradicu cekrk za podizanje krila pa stavljam slike.

@Djoker, na mestu za kačenje toplinka fali jedan dodatak da bi piramida bila viša, ovako ćeš imati problema da je spustiš kako budeš želeo.

Ja radim bez tog dodatka na piramidi i ide dobro.Djoker ako možeš da slikaš taj dodatak piramide, hvala unapred.

Nazad
Vrh