Drljače

nemoj napamet da pricas,tupanjac ima kvalitet,meni inace stize ovih dana od 6,6 m teska drljaca tupanjceva i ne sumnjam u kvalitet.

Ova drljaca sto je clan Miroslav k okacio jako lepo radi,dobro je odradjena,lampov legne na pole i nema mrdanja,za spremanje prava.Mislim da je takva bila u Rumi,covek trazio 2500e.

Evo i moje Drljače koristim je za zatvaranje brazde
scaled.php

Ja kupio ovu drljacu prosle subote od oko 5 metra je. Ono sto je zimsko odnosno ono sto je orano do februara tu je bas lepo i tu nema ni jedna grudva gde prodjem ostaje samo ko zuti pesak, a ovo sto je na slici je orano posle februara i tu nije lose. Cim zatvorim brazdu namestam joj hidro sklapanje i dva rotora pozadi i mozda dasku za ravnjanje.
20032012554.jpg
[/IMG]
20032012557.jpg
[/IMG]
20032012558.jpg
[/IMG]
20032012564.jpg
[/IMG]
A ovo dvoje malisana da se nisu malo pomerili sad nebi bili zivi. Bilo je za malo a jedva da mogu da se pomeraju jos su mali.
20032012552.jpg
[/IMG]

Kod nas stigla prinova u nedelju pa evo malo slika...

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Za 3 dana ukupno je uradila 50 ha... Izuzetno se lepo rasipa zemlja izmrzlo je ekstra...
:bravo:

Inače na drljaču smo čekali 10 dana...

nekoliko dana drljam,ravnam oranje za bacanje vestaka-t40 i 5-krilna drljaca.prosek malo ispod 2 lite po kj.dosta lepo se utegne.

Ja sam vukao pre neki dan drljacu 5 krila bez rotora sa 577, drljao detelinu pa sam sam presao i na oranje i video da moze da ide lako 2. brzom i pun gas i to sa uskim tockovima 13.6 R38 posto za Claasa nisam mogao da zakacim drljacu a DV sa sirokim tockovima je bio zatrpan u supi.

Evo moje drljače u radu

Zemlja na ovoj parceli je mnogo gadna pa se ne rasipa baš najbolje, prvo sam morao da je potanjiram sa hurlimanom i da drljam dva puta da bi se dovela u neki red, bila lucerka dugo tu pa se ne možeš riješiti busenova i korijenja nikako.

Nazad
Vrh