Drljače

Sve je to ok ali nikad se nezna, evo recimo kako je jedan nas clan lepo odradio veliki zahvat a u transportu nije siroka, cak i sklapanje
nije

OOO-ruk nego ima gurbla i sajla
ovo je lepo videti ali ovo je 6-krilna drljača. a kako misliš da se to izvede na 5-krilnoj a da i ona bude simetrična kad je u trans. položaju ?

Naprimer ovako. Prosirivanjem krajnjih krila

10x5vl3.jpg

@djoker
@Vlada B. B.

Na vašim drljačama fali jedan deo. Ti Vlado nemožeš da je spustiš da ti lepo rade valjci jel tako? Ja sam je kupio na sajmu a kada su je doneli falio je nastavak za kašenje toplinka tj. ovo:

et9wro.jpg

Stanojevic@
Nisi u pravu to da je slaba i da se krivi.Moja evo za valjda 4 godine, nigde se nije iskrivila, niti se koji klin iskrivio.Klinovi se jako slabo trose,a dosta su jaki.osim ako neces da drljas puteve,tu bi ti i na teskoj drljaci pukao klin a ne na ovoj.
mims@
Nisam ja dobio taj deo
Ja sam super zadovoljan sa njom i sa njom radim oba prohoda kad spremam i lepse ispadne nego sa setvospremacem

Ja sam kupio laku drljacu za zatvaranje zimske brazde a kod nas je peskovita zemlja tako da nece biti problem a i dali su mi 2 godine garancije na drljacu a pogledaj zube na mojoj drljaci pa na svojoj i bice ti sve jasno.
fotografija0063f.jpg

A sta je napiso claj Djoker jer njom radi pred setvu?
Ja sam kupio laku drljacu za zatvaranje zimske brazde a kod nas je peskovita zemlja tako da nece biti problem a i dali su mi 2 godine garancije na drljacu a pogledaj zube na mojoj drljaci pa na svojoj i bice ti sve jasno.

kod mene je ovako ostajalo iza nje na najgorem oranju tj.orali smo sa 757 plugom i sa 756,i gde je prosao 756 bilo je nize oranje pa kad naidje traktor na to nize oranje onda oce da ostane trag

24eb30i.jpg

ali kad prodjem drugi put objasim tragove i ispadne ravno ko sto
A ova njiva se lepo uzorala i bilo je ovako
15yhzwl.jpg

@Vlada B. B. nisu ga ni meni odmah doneli morao sam da idem po njega u Futog. Na sajmu je stajao na mašini a posle ga nisu doneli, inače nebih mogao da je spustim da bude vodoravna bez toga.

Nazad
Vrh