Drljače

fotografija0039.jpg

Evo jedne iz uvoza, otišla je čini mi se za 1200e

sad uporedite tupanjca i ovu sa slike

Djoker,dobra ti je drljaca,meni se svidja kako je odradjena,neka te posluzi dobro!!:ppozdrav:
Sta da se radi nisi predmet interesovanja sa tom drljacom,a da si kupio osmokrilni setvospremac zahvata 25 metara,e to bi bilo vec nesto,ovako smo sitne ribe u velikom okeanu punog ajkula:ppozdrav:

Nemoj da se ljutis,ali nije nov punto ni do kolena polovnom mercedesu ili audiju.Ova tvoja je exstra u klasi lakih drljaca,kojiko je teska?
po motoru sigurno nije bolji od novoga punta,ali ako uzmemo udobnost u pitanje i dizajn(u biti sve dzidzabodze od koji mi patimo) sigurno da jeste.
e sad kod nas je s drljacama problem sto su materijali jako losi pa se zna to sve iskriviti i potrgati,dok starije strane masine su napravljene kako treba tj od dobrog materijala,kao sto ni supu ne mozemo napraviti od sargarepe samo nego mora ici i stara koka.
Ali opet ako pogledamo uz normalno koriscenje masine i losije ne mora biti toliko lose a uz lose koriscenje i dobro moze biti katastrofa.

Juce u Senti na vasaru petokrilna Tupanjac sa rotorima 1250e ja pitao za cenu.

Ima u oglasima na forumu trokrilna drljača 150 evra.Na vašaru može kupiti tri polovna rotora za 90-100 evra i eto sprave za relativno malo para.

Nazad
Vrh