Što se tiče prinosa, ako laže kranska vaga lažem i ja
Kombajner je nakon te parcele isto prodao svoj sjetvospremac....
Sijacica olt psk raona 4 reda
Mislio sam na to da je zatvoreno u veljaci isti dan, u aprilu posijano isti dan, u rujnu isti dan ovrseno itd , pobogu valjda znate kako se rade ogledi -_- ...radi se sve isti dan da se dobiju sto mjerodavniji rezultati..
Ne radim puno zemlje, pa stignem odvojiti vremena za oglede i praćenje i dokumentiranje samih...
Teška drljača tupanjac 4,40m....dubinu ne mjerim, toliko da zatrpam tragove tockova traktora, gornji dio atara
kod pripreme za sjetvu spremacem sam uvijek isao da vise rade valjci i daska a najmanje opruge, tj da sto manje mi cupaju vlagu
A too sto lete s drljacama 15-17km/h i vise je samo ono 'tko ima većeg'...nema potrebe brze od 11-12 max
Kombajner je nakon te parcele isto prodao svoj sjetvospremac....
Ja sam prosle godine za kukuruz 3x isao, jer mi je nakon 2x bilo malo 'premekano'Uuuu, nece se svi sloziti
Nisam ni ja siguran, trenutno samo drljacom radim 2 puta ali cini mi se da ga drljaca sabije malo vise nego sto treba.. @Pajdaš imas diskosnu sejalicu ?
I takodje, kako si uspeo sve isti dan da uradis od zatvaranja do zetve ?
Sijacica olt psk raona 4 reda
Mislio sam na to da je zatvoreno u veljaci isti dan, u aprilu posijano isti dan, u rujnu isti dan ovrseno itd , pobogu valjda znate kako se rade ogledi -_- ...radi se sve isti dan da se dobiju sto mjerodavniji rezultati..
Ne radim puno zemlje, pa stignem odvojiti vremena za oglede i praćenje i dokumentiranje samih...
Teška drljača tupanjac 4,40m....dubinu ne mjerim, toliko da zatrpam tragove tockova traktora, gornji dio atara
kod pripreme za sjetvu spremacem sam uvijek isao da vise rade valjci i daska a najmanje opruge, tj da sto manje mi cupaju vlagu
ni ja nisam ljubitelj kad je previše sitno....smanjis brzinu pa drljača radi malo 'lošije', i normalno gledas kad je optimalno vrijeme za radMeni se ne svidja 2 puta drljacom, previse bude upeglano i usitnjeno, najbolje mi se pokazalo prvi prohod spremač, a pred setvu drljača...
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
A too sto lete s drljacama 15-17km/h i vise je samo ono 'tko ima većeg'...nema potrebe brze od 11-12 max