Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio komsija, treba da stigne ovih dana.. Javim kad vidim kako radi, cenim da ce sa njom raditi finis za setvu jer su zatvaranje radili sa malim setvospremacem. Ako sam dobro zapamtio 4.4 metra placena 3800 bez PDV.Da li neko ima drljacu proizvodjaca Bravar Kursumlija, konkretno polu tesku? Kako se pokazala?
120 komada treba da imaKoliko klinova ima poluteska Tupanjac 6.6m?
Jel 140 komada?
Uzmes osnovu da ti napravi,on ili agro four,I prosle kad zamenis traktor mozes da je prosirisKolege sta bi preporucili za imt 577 dv novi tip bez spoljne hidraulike, da li tupanjac pravi poluteske od 3.3 m ?
Ma kakva tanjirača.To sam probao mnogo puta sa raznim tanjiračama i promašaj totalni.Zaglavi grudva zemlje u tanjir i vuče se baterija cela.Na mojoj zemlji je to promašaj totalni kada sam kupio.@Vojkanvrelo
Samo tanjirača.
Verovatno si ti kupio lošu tanjiraču pa se zato to dešava.Ma kakva tanjirača.To sam probao mnogo puta sa raznim tanjiračama i promašaj totalni.Zaglavi grudva zemlje u tanjir i vuče se baterija cela.Na mojoj zemlji je to promašaj totalni kada sam kupio.