Nedovoljna je sama. Posle spremaca mozda, sama nikako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji spremač imaš?a najlosije spremac-spremac
ja sam probao 2022 za kukuruz 3 opcije na jednoj parceli kad sam kupio drljacu,
zatvaranje sjetvospremac, pa priprema sjetvospremac
pa zatvaranje sjetvospreamc, priprema teska drljaca
pa zatvaranje teska drljaca, priprema teska drljaca....
sve isti dan urađeno, od zatvaranja do žetve...
najbolje je bilo drljaca-drljaca, po nicanju, sklopu i prinosu...a najlosije spremac-spremac
Malo sale nije na odmet dok ne dobijemo korisne informacije, nadam se da je svima jasno da je kolega @Pajdaš napravio lapsus i napisao "zetve" umesto "setve"..Nekima je izgleda jako dosadno.
Skidaš rotore prvi put?Preteram dva puta Tupanjcevu polutesku. Jednom u zatvaranju jednom predsetveno. Setva diskosnom.
Taj lapsus nisam ni skužio.@coci064 meni je svakako sejalica krs ali dosta bolje je sejala u 2x setvospremac nego u 2x drljaca. Verujem da bi diskosna to uradila kako treba zato sam i pitao Pajdasa da li seje diskosnom..
Malo sale nije na odmet dok ne dobijemo korisne informacije, nadam se da je svima jasno da je kolega @Pajdaš napravio lapsus i napisao "zetve" umesto "setve"..
Kod nas ne skidaju , prvi put idu dublje a predsetveno popliče.Skidaš rotore prvi put?
Ne skidam.Skidaš rotore prvi put?
Ni ja.Taj lapsus nisam ni skužio.