Drljače

Moja pokuteska Tupanjac klinovi 25x25... secam se da sam je porucio krajem februara a rekli mi rok isporuke 23.mart..tako je i bilo,samo sto sam je tada platio bio 2800e

Послато са SM-T510 помоћу Тапатока

Moja pokuteska Tupanjac klinovi 25x25... secam se da sam je porucio krajem februara a rekli mi rok isporuke 23.mart..tako je i bilo,samo sto sam je tada platio bio 2800e

Послато са SM-T510 помоћу Тапатока
To je sad ono sto ih najvise kolje, cena.. Upravo sam racunao i poredio cene za sledece poluteske drljace:
(sve cene su sa PDV-om)
Tupanjac 5.5m ~850.000 din.
Satex 5.5m ~650.000 din. (kako rekose sad daju rabat 15% inace je cena 770.000)
Agrofour 5.5m ~650.000 din.

200K je ozbiljna razlika.. :rolleyes:

To je sad ono sto ih najvise kolje, cena.. Upravo sam racunao i poredio cene za sledece poluteske drljace:
(sve cene su sa PDV-om)
Tupanjac 5.5m ~850.000 din.
Satex 5.5m ~650.000 din. (kako rekose sad daju rabat 15% inace je cena 770.000)
Agrofour 5.5m ~650.000 din.

200K je ozbiljna razlika.. :rolleyes:
zanimljive cifre,eto ja je uzeo 2019. za te pare,a sad nis vise normalni sa cenama

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Vlasnici AgroFour drljaca, da li vam smeta/pravi problem to sto su rotori spojeni krutom vezom? Jedino podesavanje i "mrdanje" je na spoju sa ramom gde ima 3 rupe, tu se kao podesi za odredjenu dubinu i tjt, a rotori ne mogu nezavisno da kopiraju teren vec ako se naidje na breg jedan ce verovatno da ide u vazduh ?!

Kako krutom vezom? Imas opruge, njima stelujes pritisak na zemlju.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Jeste da se njima steluje pritisak na zemlju ali prednji i zadnji rotor su medjusobno povezani krutom vezom, nema klackalice kao kod Tupanjca i Satexa.. Znaci kad podignes drljacu gore prednji valjak ce manje da padne dole od zadnjeg.. Ne umem bas lepo ovako da objasnim ajd napravicu sliku pa cu da okacim..

Jasno mi je, prednji i zadnji rotor ne kopiraju teren. Ali drljaca vec ispegla zemlju, tako da ja nisam primetio da mu to smeta. Javice se valjda jos neko...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh