Baš mi je žao. Nisam želeo da budem njihov advokat ali je činjenica da im je (bar kod mene u Boru) ED jako dobar, jer više ljudi koje lično znam i par firmi, svi sa veoma modernim (i osetljivim) motorima (Toyota, Honda, BMW, Mercedes ... da ne spominjem "sitnu boraniju" kao što su Opel i VW) redovno sipaju kod njih (imaju ugovore i kartice, mislim na firme) pri čemu prelaze po 50 hiljada km godišnje (ili više). I nikad nijedan problem. A i analize koje su mi došle ruke (5-6 njih) su bile veoma uverljive (doduše izlaz iz rafinerije, a šta stigne na pumpu ... može biti i drugačije).
Naravno da je sve moguće (u zemlji Srbiji), naročito pošto je veći deo maloprodaje tipa franšize (prodat, zapravo iznajmljen, privatinicima).
U svakom slučaju, posle bilo kog negativnog iskustva, svakako treba menjati dobavljača. Ne bi ni za koga garantovao (gde je velika lova, tu poštenja nema).
OMV se čini kao (naj)bolji izbor. Naravno, ako ih ima u vašoj okolini. Čak i što nije njihovo, prolazi jaku kontrolu (bar koliko znam).
Zato je dobro razmeniti iskustva, jer gde "može sve", obično je po grbači manjeg i slabijeg.