nsnidza
Član
Moze sleper pa kolko stane...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, ja tako resavam.Kako ti to odma resis,svaka ti cast
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Nisam cuo za losa iskustva sa motorom na Silveru, nije veliki potrosac to je sigurno ali verovatno da ima kvarova, svi ih imaju.Malo idemo u off,izvode sam u startu video da ih ima samo 2 para,mada mi to toliko i nije bitno posto ce traktor sluziti samo za teze poslove,oranje,tanjiranje,spremanje i transport,pa po meni to i nije toliko problem a mozda i gresim.Vise sam za to da ima pouzdan motor i menjac.Same mi je u startu bila prva opcija posto se za manje para moze dosta dobiti,sto se opreme tice,a i cenovno mi se uklapaju u budzet.E sad iskren da budem malo sam se ohladio od njih citajuci da su ti motori 1000.6 wt pomalo problematicni,elektronika cini mi se takodje ume da zeza,nzm menjac kakav je na Silveru,polu-powersift ili cista mehanika?Ja sam konkretno bio za Rubina najvise zainteresovan medjutim bas dosta negativnih komentara sam nasao o njima.
Komsija nismo daleko, ako imas zelje prosetaj do mene. Videces domacina ne trgovca, pravo stanje. nemoze nesto biti dobro a jeftino.Jbg retko koji trgovac da nema nalickane masine,Satnica takodje,ni ne nadam se da ima toliko sati koliko pise.Gledacu da povedem nekog ko se vise razume od mene.Svidja mi se sto ima ZF menjac pa i ako kasnije bude nekih problema,bar da bude dostupan za delove.
Sasa selo Kumane-Veliko Gradiste. 060/71-59-795. pozzzKomsija nismo daleko, ako imas zelje prosetaj do mene. Videces domacina ne trgovca, pravo stanje. nemoze nesto biti dobro a jeftino.