DEUTZ

Jedino more da zvekne remen, eto bio je spaner orginal pa remen samo malo oštećen, znači remen može pući i ovako i onako, tačno su neki mnogo plašljivi, istina treba to napraviti sigurno, a mislim da je dovoljno jako.
More da zvekne i osovina alternatora i da zajedno sa remenicom uleti u hladnjak. Bio sam prisutan kada se to desilo čoveku na erdoganu. Sreća pa je još bio u garanciji pa ga nije ništa koštalo. Ali je došla komisija da ustanovi da li se stvarno osovina otkinula na živo ili je nešta budžito.

Poslednja izmena:
Verovao ili ne ali upravo je tako bilo. Zato ti i pišem, da ne koristiš klimu jer je upravo tom zatezaču uloga da ublaži trzaje koje klima prouzrokuje njenim konstantnim paljenjem i gašenjem. Radilicu na traktoru neće slomiti zbog toga, na autima postoji mogućnost jer je kraj radilice obično istanjen zbog navoja, kanala za kajlu i sl. Zato noviji auti imaju još i damper remenice pored automatskog španera PK remena.
Jel ti sad malo jasnije da savetovanja, barem koja ja dajem, nemaju veze sa strahom nego sa iskustvom.

Umrli bi jer nemaju dve vijuge da sastave u glavi i znaju samo da procitaju sta je neko napisao i propisao a sami ne znaju ni jednu tarabu da zakucaju a budzeraj ti nekad vredi vise nego pun dzep para

Možda ima ljudi koji govore na osnovu vlastitog znanja i iskustva u mudrovanju i budževinama koje kakvim pa stoga preporučuju da se takvo šta ne radi jer je rizik pre velik. Svatko tko ima imalo iskustva oko takvih mudrovanja koje Miladin izvodi zna da se to ne radi, pogotovo ne na tako skupim motorima. Kad pukne taj mudrovani dio i uleti u ventilator onda izbije na nos takvo igranje. Al svatko radi kako misli da je za njega naj bolje.

Nazad
Vrh