talianu
Član
Ima librica sa desne strane maske od volana u kabini lepo se vidi kad otvoriš desna vrata,to me interesuje.Na kabini piše SDF made in Italija, na motoru SDF made in India. India.
Svi far motion motori su indijci .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima librica sa desne strane maske od volana u kabini lepo se vidi kad otvoriš desna vrata,to me interesuje.Na kabini piše SDF made in Italija, na motoru SDF made in India. India.
Uh šta bih dao da imam jednog dajca.A možda bi vi volili da imate ovako uništen traktor.
To sam juče gledao radi nekih brojeva al neviđo šta još piše.Ima librica sa desne strane maske od volana u kabini lepo se vidi kad otvoriš desna vrata,to me interesuje.
Svi far motion motori su indijci .
More da zvekne i osovina alternatora i da zajedno sa remenicom uleti u hladnjak. Bio sam prisutan kada se to desilo čoveku na erdoganu. Sreća pa je još bio u garanciji pa ga nije ništa koštalo. Ali je došla komisija da ustanovi da li se stvarno osovina otkinula na živo ili je nešta budžito.Jedino more da zvekne remen, eto bio je spaner orginal pa remen samo malo oštećen, znači remen može pući i ovako i onako, tačno su neki mnogo plašljivi, istina treba to napraviti sigurno, a mislim da je dovoljno jako.
Umrli bi jer nemaju dve vijuge da sastave u glavi i znaju samo da procitaju sta je neko napisao i propisao a sami ne znaju ni jednu tarabu da zakucaju a budzeraj ti nekad vredi vise nego pun dzep para