DEUTZ

Opet je sličan.Serija G mi deluje dosta, dosta moćnije i ozbiljnije.
Deluje dobro, pa ova igračka 5080d za ovolike pare, pitam se ko je tu lud, oni sugurno nisu. A, Armatrac sa malo buke i lošijim sedištem i 82ks 27.000 sa sve PDV-om i liči na traktor.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
 
Meni su dali ponudu na 36 bez ikakve dodatne opreme jedino menjač 30+15. Šta je ulazilo u dodatnu opremu

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Dodatna oprema u tu cijenu klima, mjenjač 30+15, prednji blatobranu, automatske kuke na poteznicama, prednji nosač tegova, dodatni cilindri 3600 kg hidraulika i komanda hidraulika nazad van kabine.
 
Serija G meni nepotrebna i ovaj je više nego što meni treba. Imam Agroluxa 60 4wd nov, njega ću samo u plastenike a ovaj ako uzmem on je za ratarstvo i prevoz povrća.
 
Baš sam danas ponovno kontaktirao jer sam u fazi kupnje traktora i kaže mi da je nastao problem jer većina je rasprodana i G modela kod nas osobno više biti neće, samo 5 serija nadalje zbog euro normi, ako se sad naruči, tek u 8. mj se dobije. O majko...
 
Problemi sa narudžbom 5080 D Ecoline euro 4. Prekid proizvodnje, sad rade euro 5 i nema isporuke do novembra. Ostaje mi jedino euro 3A motor model kao što je bio Agroplus. Sad sam se raspametio.
 
Da li je neko negde nasao gotovu deutz fahr boju. Jedino sam nasao kod ferenceka u Hrvatskoj i 1l je 15e. Isao sam u farbaru da pitam posto bi mi smuckali i rekli su da rade samo akril i da je 1l 25e, akril mi je i skup a i nepotreban jer je to poljo masina.
 
Maticu ti se verovatno bolje secas koji je model i godiste bio onaj iz Erdevika ja se secam oko 8 000rc i cena 22 - 23 000e a bio je kao lutka, prskao, spartao, transport...ni sejalicu nije kacio a ne drljacu i plug.
 
Nazad
Vrh