Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogao si da mu daš sedmicu i da ti je doplatio neki dinar čisto da ne bude ključ za ključ.Našli smo se na 23.500 e.
Kako do avgusta registrovan?Mislis tehnicki?Ja sam otišao da pogledam traktor, tamo su bili radnici, upalio, probao malo po krugu i to je to, gazdu nisam ni video.Posle par dana kada sam obišao ostale traktore iz oglasa odlučio sam se za ovog i pozvao čoveka.Pitao lepo i kulturno koja je cena za solarno plaćanje(pare na sunce) i on mi rekao 24.000.Tu smo se razišli pa sam ga opet zvao nakon par dana i pitao da li bi spustio još nešto pa da trgujemo i pristao je na 23.500.Traktor smo doterali na točkovima, registrovan je do avgusta, ima nekih sitnica za sređivanje ali je generalno o.k a ne može se ništa ni naći u tom cenovnom rangu.
Boli ga tuki može da se pravi pros' i da ne plati alvaluk.Neće selo ni skontati da si se ponovio
Нису исти ако имаш времена да се загледаш али ако гледаш из даљине нећеш видети разлику.Samo liče, nisu ni blizu isti.