DEUTZ

Šta ću mu ja, neka čuči, to mu je pos'o.Te točkove imam sa novim gumama a sada da ih prodajem i uzimam 38 nema smisla.Prednje felne ne odgovaraju od 539 jer je drugačiji trap nego kod tebe pa mora ići neka 24 cola.U B.P.S za dve 9.5-24 sa novim gumama buraz ište samo 750 evra...😱

Ima li neko broj od servisa ili majstora koji bi dosli na teren da pregledaju sta treba popraviti na agrotronu 6.45.
Traktor se nalazi u bosni u brckom.
Pozdrav svim forumasima

Kolege juče sam zamijenio filtere goriva na Agroluxu i nešto mi nije jasno sa Ac pumpom. Kad pumpam ručicu niti izbacuje gorivo niti mjehuriće, traktor je upalio od tri puta i progutao je vazduh i radi normalno. Kada u radu motora popustim ozraku ide gorivo, ali Ac i dalje ručno ne šalje gorivo. Traktor je nov 700 rs.

Šta to ima veze?Kod mene na velikom Deutzu nema uopšte AC pumpe!Gorivo doprema pumpa koju pogoni remen direktno sa radilice, kod zamene filtera može da se naspe gorivo u filter i zavrne a može i bez sipanja pa da se duže vergla dok ne sastavi i upali.Ne smeta mu ništa u radu.Na malom Deutzu takođe ima tu pumpu na remen a ima i AC pumpu koju ne koristim niti znam da li radi.

Ali bi trebalo da Ac odzrači, tako piše u knjizi. Sad ću probati malo okrenuti radilicu možda je pumpa bila na brijegu bregaste.

Nista se ja ne bih sikirao zbog toga ako vec traktor najnormalnije radi...
Eventualno ako ti to utice na nesanicu, pozoves servisera da ti objasni princip rada

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Matiću, nemoj da si prestrog prema našem Miladinu, još ćeš ga najediti pa ćemo biti uskraćeni za najdetaljnije moguće analize čega se god uhvati..
Kraju šala, nisu njegove analize uopšte loše, jer kada on to solvira i mi svi usputno se izedukujemo i upoznamo do detalja tu temu..
Nije loše imati i takvog člana iako na prvi pogled bude malo smor (što bi rekli klinci)..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh