Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cenu kosačica ne znam nisam pitao, iskreno i ne zanima me ta vrsta mehanizacije.Za cenu traktora sam pitao za modele Agrotron M620 cena 65500+pdv, Agrofarm 430 45500+pdv.M620 za tu cenu ima powershift menjač elektro reverzor, uključenje prednje vuče uključenje blokade diferencijala, uključenje priključnog vratila, vazdušnu instalaciju, elekto komande hidraulika, 4 para izvoda spoljne hidraulike, spoljne komande hidraulika i uključenja PTO, uređaj za memoriju broja obrtaja motora(podesi se na ručnom gasu željeni odrtaji motora i posle se samo stisne dugme i motor sam postigne zadate obrtaje) i pneumatsko ogibljenje kabine.
Agrofarm 430 za tu cenu ima vazdušnu instalaciju, mehanički menjač 4x5 brzina plus polovljene brzine i komandu kvačila na ručici menjača, mehanički reverzor, mehaničko uključenje priključnog vratila, mehaničke komande hidraulika, 3 para spoljnih izvoda hidraulika, spoljna mehanička komanda hidraulika.
dans sam bio s vlasnikom ovog deutza i kaze da i rd ide u ovu cjenu od 40000€,inace razlog prodaje je taj sto je osto bez zemlje koju obradjuje,pa mu je sad prevelik za male praceleMOže biti ali čudno mi je da je napisao da uz njeg ide i priključna mašina. Koliko li ovaj li radi zemlje pa su mu trebali traktor 130k evra i rd od 42k evra i jos je odradio vise od 8800rč od 2004. godine?Mislim, kod nas u Bosni??
Molio bih Vas za tačan naziv traktora.