PANTA 142
Član
Nemam mnogo iskustva sa njima ali po meni DX serija je br.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
malo remetim trenutnu temu ovom starijom masinom,u pitanj je dx110 1982 god.imam ga od skoro pa me interesuje da li neko ima slicno(zbog razmene iskustava)?
Radio sam sa takvim deutz kod Strica tri godine, traktor je jako dobar moze samo da ti se pojavi problem sa trecom brzinom, takodje je problem i nabavka delovamalo remetim trenutnu temu ovom starijom masinom,u pitanj je dx110 1982 god.imam ga od skoro pa me interesuje da li neko ima slicno(zbog razmene iskustava)?
ne mogu da nadjem nikakav natpis,verovatno je italijanskiali dobro,moram paziti za sada nije pravio vecih problema,malo teze ide u trecu i rikverc,ali sve je stvar navike,sada smo usli u stosHmmm,nekako mi je malo mala slika. Ali koji je na njemu menjač ? Jel ZF ( mislim da imaš pločicu tamo iza na dekli od hidraulike ili naprijed na prednjoj vuči piše ZF )? Ako je ZF onda nemaš brige za taj menjač. Ako je talijanski neki onda moraš jako dobro pazit na taj menjač, jer tvornica propala, nema više dijelova za njega. Često zna se otpustit snop zupčanika i ako se na vrijeme ne dotegne zna napravit jako veliki cirkus.
Inače to su jako dobri motori i mali potrošaci, redovito mu ispiri rebra cilidre, očisti zračni filter i samo gas.
tacno je za trecu,nekako plitko ulazi,mada ja sa cetvrtom orem i najvise koristim u radu. izmenjao sam filtere i neke gumice na klipovima hidraulika(toga ima u prodaji dosta),nadam se da nece trebati drugih delovAli ako zatreba mozda se posavetujemo opetRadio sam sa takvim deutz kod Strica tri godine, traktor je jako dobar moze samo da ti se pojavi problem sa trecom brzinom, takodje je problem i nabavka delova
ne mogu da nadjem nikakav natpis,verovatno je italijanskiali dobro,moram paziti za sada nije pravio vecih problema,malo teze ide u trecu i rikverc,ali sve je stvar navike,sada smo usli u stos
tacno je za trecu,nekako plitko ulazi,mada ja sa cetvrtom orem i najvise koristim u radu. izmenjao sam filtere i neke gumice na klipovima hidraulika(toga ima u prodaji dosta),nadam se da nece trebati drugih delovAli ako zatreba mozda se posavetujemo opet
koji je plug koristio i kojom brzinom je isao?posto je kod vas malo teza zemlja.Radio sam sa takvim deutz kod Strica tri godine, traktor je jako dobar moze samo da ti se pojavi problem sa trecom brzinom, takodje je problem i nabavka delova
Kao mi neznamo gde se mogu na netu videti traktori... Ja sam mislio na ove od Igora, jer se nevide!!!Evo adresa pa gledajte razne vrste traktora i divite im se.Imaju i cijene.
http://autoline-eu.rs/s/poljoprivredne-opreme-traktor-tockas--c12tk2474.html